torstai 16. kesäkuuta 2011

Pitkät lyhyet päivät


Mäyräkoira loikkii tästä kesän viettoon, blogi vaietkoon epämääräiseksi ajaksi. Ihmisen työ ja siinä sivussa kesästä nauttiminen on kokopäivähommaa, joten toivotamme kaikille mukavaa itikatonta kesää ja aurinkoisia päiviä!

Ai niin, eilinen villieläinsaldo:
- kyy, pihassamme, tällä hetkellä vainaa
- illallisella metsälenkillä hirvi, mäyräkoira olisi heti tiennyt mitä sille olisi pitänyt tehdä. Lähdimme eri suuntaan. Tämä oli ihmisen tahto, ei mäyräkoiran.

Eli heikunkeikun!

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viikko lyhyesti

Miten lie päässyt koiran juoksutarha villiintymään tällä lailla, ei kyllä aikaisempina kesinä ole noita voikukkia ollut näin jumalattomasti. Kivan näköistä mutta ruohonleikkuri sais tästä sydänkohtauksen. Ei siis uskalla näyttää sille.

Onneks meillä on tämä polle laiduntamassa tuolla.

Itse olen heilunut viikon lapionvarressa mättäen soraa ja sekös turhauttaa mäyräkoiraa. Juoksutarhaan oli majoittunut Ärsyttävä Rouva Siili, joten mäyräkoiran kohtalona oli olla pari päivää "pannassa" eli ei ainakaan tarhassa siilin kera. Onneksi Rva Siili oli häippässyt tänään.

Tänään hoitelin työasioita tällä, loistava ilmastointi!

Illalla armahdin lasta ja koiraa, uimaanhan sitä piti päästä.

Tälläkin tavalla voi siis heittää talviturkin, vaihtoehto nyppimiselle.

Aivan ihana tuo vesi, on se!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

No nythän...



tää tuntuu jo melkein kesältä. Vihreä on vihreää ja keltainen keltaista, raikkaita sellaisia. Ja janohan siinä tulee kun mittari näyttää 27. Plussaa! Mahtavaa!