tiistai 31. tammikuuta 2012

Talvea

Nyt ei ole kuvaa koirasta kun en viitsi jäädyttää sitä poseerausasentoon. Pakkasta on ollut parina aamuna -31 ja jotain ja parin minuutin hätäreissulle on pitänyt punkea sekä koiralle että itselle siperiavarustus ylle. Ensimmäistä kertaa mäyräkoira tärisee jo eteisessä, eikä se johdu oravista tai muista metsänelävistä. Ihan käy sääliksi viedä sitä tuonne ulos kun kissat sentään saavat käydä sisäveskissä, vaikka ne eivät sitä aina muista arvostaakkaan. No mutta maisemat on kyllä kauneimmillaan ja sen verran pitää pakkasessa näppejään jäädyttää että saa napsaistua kuvia lumikuorrutetuista koivuista.

Ja tässä avautuisi portti koiran juoksutarhaan, mutta isäntäväki on tänä talvena unohtanut koko tarhan olemassaolon, eikä lumilapio ole heilunut viime talviseen tahtiin. Taidamme tyytyä köpöttelemään auratulla kylätiellä.

Radiossa muuten toivotellaan vähän väliä "hyvää kevättä, kuulijat". Grrr. Me toivotetaan hyvää talvea!

4 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Voi teitä, siellä on ihan hirveä pakkanen, vaikka täälläkin palellaan 20 asteen tuntumassa.

Meilläkin takapihan juoksukuja yltää vain puun juurelle asti. Emännän laiskuutta se jäi lapioimatta pidemmälle, ja tarkemmin ajateltuna, keltainen läiskä vain yhdessä kohdassa on esteettisempi haitta kuin kokonaan läikitetty takapiha...

Terapeutille lämpöisiä unia, pian kevät koittaa :)

Sohvi kirjoitti...

No eipä tässä meillä ihmisillä mitään hätää ole kun pistää villaa ylle ja alle, ja puita uuniin. Enemmän nuo eläimet ihmettelee miksei mennä ulos. Toivottavasti kovin moni koira ja kissa ei hortoile tuolla pakkasessa ilman lämmintä kotia. Siperian tuuli alkoi puhaltaa, tuntuu varmaan teillä asti?

Laiskuutta meilläkin ja nythän tuo pakkanen on hyvä tekosyy :)

Terapeutti torkkuu sohvan selkänojalla ja siihen osuu talven ensimmäiset auringonsäteet. Eilen oli ihan lämmin siinä joten joo-o, kevättä kohti ja valoa päin mennään. Terveiset askartelijoille!

Marja-Leena kirjoitti...

Teidän -30 on jo jotain ihan sietämätöntä. Meillä oli eilen 20 ja sekin tuntuu jo tosi kylmältä. Varsinkin kun tuo meri on auki ja sieltä hönkää kosteaa niin se tuntuu entistä kylmemmältä.Mutta ihanaa enää tämä helmikuu ja sitten koittaa kevät! Terveisiä Ossilta Terapeutille ja emännältä ihan kaikille!!M-L ja Ossi

Sohvi kirjoitti...

Näytti olevan siellä etelässä melkoisen pöperöinen keli, huh huh! Täällä on kyllä hyvä ajoilma vaikka pakkasta onkin, mitä nyt auto on tietysti vähän tahmea. Nyt on oikeastaan sama onko pakkasta paljon vai helkutin paljon, kissat alkavat olla ärtyneitä toistensa naamoihin ja mäyris edelleen ihmettelee "miksei me lähetä ulos". Ei tässä mitään pakkasennätyksiä kyllä toivo. Mutta taas ollaan päivä lähempänä kevättä! Terveisiä, Terapeutti nukkuu meiän sängyllä kun tätä kirjoittelen.