perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vaivihkaa


Eilen mäyräkoira jäi yksin kotiin kun lähdin kauppareissulle. Kun palasin, kaikki oli ok, mutta tossut oli kannettu vaivihkaa vanhaan pyykkikoriin ja niitä oli estetty karkaamasta makoilemalla ne tainnoksiin. Kumma kyllä, mäyris ei syö niitä yksin ollessaan. Ja vähän se oli nolona kun ihmettelin, miten ne oli pyykkikoriin päätyneet. Aika hellyttävä tapa, en voi olla hymyilemättä koiralle.

7 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Pikku kepponen, mutta niin hellyyttävä. Mäyräkoira oli tuntenut itsensä yksinäiseksi ja halusi tuttua tuoksua nukkumapaikalle. Voi pientä...

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka suloinen pikkuinen keppostelija.

Marja-Leena kirjoitti...

Aika ihanaa ettei Terapeutti jyrsi tossujasi. Ihan hetki sitten jouduin pelastamaan huovutetut nahkapohjaiset tossuni Ossilta. Terapeutille hurjasti rapsutuksia. M-L ja Ossi

Arttu kirjoitti...

Tossut tainnoksiin, voi ei ;))
Basse nappaa mun villasukan tai tossun, jos ei sen haluamat asiat muuten mene perille. Huvittava näky, pieni koira pitkä sukanvarsi suussa painaltaa tuhatta ja sataa.

Lämmin hali Terapeutille :)

Jalo kirjoitti...

oot aikamoinen tossunkuljettaja!:D Mä usein makoilen eteisessä mamman ja papan kenkien päällä. Tuoksu tuo turvaa :)

Sohvi kirjoitti...

Heipsun keipsun kaikille, kiitos hellyttävistä kommenteistanne!

Terapeutti lähti juuri lenkille naapurin Bellan (lapinkoira) kanssa, ulkona on aivan upea kevätsää eli viettäkäähän aurinkoinen viikonloppu kaikki karvakorvat!

Myrsky kirjoitti...

Aivan mahtavaa!