keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viikko lyhyesti

Miten lie päässyt koiran juoksutarha villiintymään tällä lailla, ei kyllä aikaisempina kesinä ole noita voikukkia ollut näin jumalattomasti. Kivan näköistä mutta ruohonleikkuri sais tästä sydänkohtauksen. Ei siis uskalla näyttää sille.

Onneks meillä on tämä polle laiduntamassa tuolla.

Itse olen heilunut viikon lapionvarressa mättäen soraa ja sekös turhauttaa mäyräkoiraa. Juoksutarhaan oli majoittunut Ärsyttävä Rouva Siili, joten mäyräkoiran kohtalona oli olla pari päivää "pannassa" eli ei ainakaan tarhassa siilin kera. Onneksi Rva Siili oli häippässyt tänään.

Tänään hoitelin työasioita tällä, loistava ilmastointi!

Illalla armahdin lasta ja koiraa, uimaanhan sitä piti päästä.

Tälläkin tavalla voi siis heittää talviturkin, vaihtoehto nyppimiselle.

Aivan ihana tuo vesi, on se!

3 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Niin monta ihanaa asiaa postauksessa. Juoksutarha on mainion kokoinen, voikukista viis. Sun ajopeli on makee!

Terapeutilla on tosi mäyräkoiramainen mielenilmaus tossa yhdessä kuvassa :) Ja tuo teidän uimavesi ainakin näyttää kirkkaalta ja ihanalta.

Marja-Leena kirjoitti...

Tuommoinen ihana, matala hiekkaranta kelpaisi. Tai oikeastaan olisihan meillä tuossa parin kilometrin päässä mutta kun on kunnan pieni kyläranta niin koirilta pääsy kielletty... No, ehkä siellä voisi ihan vähän joku ilta hipsiä. Kiva skootteri. Tosin kun minulla ja miehellä on ollut moottoripyöriä (mies hankki tuossa viidenkympin villityksessään uudestaan) niin "moottoripyörä on moottoripyörä, skootteri on läälläripyörä". Ei vaineskaan mutta laulussa vaan näin riekutaan :).

Terapeutille kaukorapsutuksia. Ossi ja M-L

Sohvi kirjoitti...

Mai: Juoksutarhassa voi tosiaan juosta,(itsekkin koiran perässä) se on jäänne Lahja ja Lempi -lampaidemme ajoilta. Voikukkameri on kyllä ihan hyvännäköinen...

Minustakin Primavera on makee, ainakin näillä keleillä! Se on vm. -76, joten sitä koristavat asiaankuuluvat Rock-tarra ja Rauhanmerkki :)

Vesi on puhdasta mutta aika kylmää, en kyllä ite ollut ensimmäisenä menossa järveen. Nää kaks vesipetoa tykkäs.

Marja-Leena: Tuo hiekkaranta on mainio ja ranta sellainen, että siellä uidaan koirien kans yleisestikkin. Ei siis mikään koirakammoisten uimaranta, eikä kai mikään yleinen kunnan ranta, kun ei siellä mitään plakaatteja ole. Oiskoon jonkun metsäyhtiön aluetta, ehkä.

Meillä on joku merkillinen viehtymys näihin hassunhauskoihin kulkupeleihin, vespoja on kaksi ja hommaisin kyllä Rättärin itselleni, jos ois tuota rahhoo enempi. Mäyräkoirahan kuuluu tietysti myös näihin hassunhauskoihin asioihin!

Rapsutukset tuli perille!