keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

No nythän...



tää tuntuu jo melkein kesältä. Vihreä on vihreää ja keltainen keltaista, raikkaita sellaisia. Ja janohan siinä tulee kun mittari näyttää 27. Plussaa! Mahtavaa!

8 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Ei meillä vaan tuollaisia mittarilukemia ole näkynyt. Aamulla tosin oli +19, sitten alkoikin sade. Mäyräkoiran painajainen!

Arttu kirjoitti...

Täälläpä oli myös, ainakin 24 jos mittariin voi uskoa. Ja Arttu läähätti, mikä on ainakin tälle mäyräkoiralle hivenen harvinaisempaa kuin joillekin muille roduille.
Ihanaa, kun Terapeutti ilakoi ruohikolla :)

Sohvi kirjoitti...

Olli: Joo-o, tuli ihan viime kesä mieleen. Ei tuo ukkosrintamakaan tänne yltänyt, liekö teillä käväissyt ja rapsaissut sadetta niskaan?

Mai: Yritettiin käydä pienellä lenkillä tietä pitkin, mutta käännyttiin takaisin kun oli Sahara-tunnelmat. Viilentävässä ruohikossa jaksoi mäyriskin sitten vähän aikaa painella, että sellanen liikuntapäivä tänään. Teilläkin ollut lämmintä :)

Marja-Leena kirjoitti...

Minusta on ihanaa kun on lämmin. Pitää aina koettaa muistaa, että se Suomen kesä on lyhyt ja yleensä vähäluminen:)

Ossi oli ollut lähellä hyytymispistettä kun oli ollut isännän kanssa lenkillä.Minä olin kuskaamassa tyttöä ratsastamaan. Ilmoitti tyttö jo aikaisemmin, että syksyllä ei sitten jatka ratsastusta. Se on vähän sääli kun on kuitenkin jo 13-14 vuotta keikkunut ponien ja hevosten selässä kerran pari viikossa mutta aika aikaa kutakin. Syksyllä hänen on tietysti keskityttävä alkaviin YO-kirjoituksiin.

Ihanat nuo kesäiset kuvat... Terapeutti nauttimassa pellolla:)
Terveisin M-L ja Ossi

Marjaana kirjoitti...

Ihana tuo Terapeutin hyppykuva! Välillä sitä miettii, että kutittaako ruoho koirien massua :D

Sohvi kirjoitti...

Marja-Leena ja Ossi: Kyllä tästä oikeasti nauttii tuon pitkän talven jälkeen.

Ratsastus on kyllä mukava harrastus, itekkin harrastin sitä aikoinani 10 v. yhtäsoittoa. Sitten tuli muut kuviot. Ehkä tyttäresi jatkaa harrastusta myöhemmin, niinkuin monet tekevät nykyisin.

Marjaana: Terapeutilla on aina hirveä kiire myyränkoloille, ei varmaan ehdi huomata ruohon pituutta. Pitäskin kai ajella...Kesää kaikille teille!

Alma ja kumppanit kirjoitti...

Terapeutin nenä on oikein komea! Olen niin tottunut noutajan nappinenään jotta mäyräkoiran puikulanenä aiheuttaa aina hilpeyttä. :)) Almasta omistajalla vähän viiraa kun pitää aina välistä alkaa lässyttämään ja tökkimään toisen kuonon päähän.

Sohvi kirjoitti...

Alma: No niinpäs onkin hassu tuo nenä, enpäs ole ajatellukkaan näitä nenätyyppejä muuten kuin että aika iso on suhteessa koiran kokoon, samoin kuin korvatkin!