perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pitkäkorvaperjantai



Tästä Terapeutti ei osannut uneksiakkaan: Pääsiäispupu saapui sittenkin meille!

Kun kömmimme aamulla Terapeutin kanssa alakertaan, herra (rouva?) Pääsiäispupu oli ikkunan takana odottelemassa ja joutessaan puputteli auringonkukan siemeniä. Voi sitä nyyhkettä ja vaikerrusta, tunteenpurkaus mäyräkoiralla oli niin suuri, ettei meinannut nahoissaan pysyä ja tuolilla se ei pysynytkään vaan peruutti suoraan lattialle. Mäyräkoiran mielestä aamu oli täydellinen, melkeinpä tyrmäävän täydellinen. Tervetuloa kevät!

9 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Ihan oikea pääsiäispupu! Toivottavasti pääsiäinen jatkuu yhtä iloisissa merkeissä.

Marja-Leena kirjoitti...

Oiii. Teillä on oikeita metsäjäniksiä. Meilläpäin olen nähnyt vain rusakoita Vai onko tuo naapurin karannut kani:)? Hyvää pääsiäisen jatkoa kun pupukin on jo löytynyt. Ossi ja M-L

Sunan kirjoitti...

Ohhoh, siellähän on ollut oikea koiran onnenpäivä :)

Arttu kirjoitti...

Ihana pupu, helppo kuvitella sitä mäyräkoiran tuskaa :) Mäyriksillä on kai synnynnäinen peruutusvaihde... pitkän perävaunun kääntäminen on usein vaikeaa, mutta pakitus onnistuu vikkelästi ahtaissa paikoissa.

nakkila kirjoitti...

Pääsiäis paistit eivät uskalla meidän pihaa lähestyä kun nakit ulkoilee, sen verran on tuota metsästys himoa. Hauskaa Pääsiäistä=)

Sohvi kirjoitti...

Kaikille yhteisesti: Pääsiäispupu innoitti meidät ihmiset keskittymään suklaan syöntiin, ja höh, siivoamiseen. Mitähän huomenna on ikkunan takana? Hauskat mustat korvienpäät tällä pääsiäispupulla...

Mari kirjoitti...

Hihii! Tulin juuri ensimmäistä kertaa vierailulle ja sain samantien itseni nauramaan kun luin ensimmäisen lauseen, pääsiäispupu saapunut! :)

Onpas veikeää nähdä ihan metsäjänis! Olen KERRAN elämässäni nähnyt metsäjäniksen, muistaakseni vuosi tai kaksi sitten talvella auton ikkunasta. Muuten täällä pomppii vain rusakoita tuon tuostakin.. :)

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ettei tuo vaan sattuisi olemaan villikani?! Meidän seudun jänikset eivät ole läheskään noin söpöjä... Hyvin on kyllä ajoittanut tontille marssinnan. Selvästi huumorintajua!
Iloista pääsiäistä!

Sohvi kirjoitti...

Marika: kiva kun tulit vierailulle! Meillä on jänisten jälkiä talvisin piha täynnä, mutta harvoin niitä näkee ja varsinkin näin läheltä!

Sheriffit: Aika isokokoinen tuo oli, mutta onko jäniksillä mustat korvankärjet...?