maanantai 10. toukokuuta 2010

Huputusaika



Kyllä taas juoksututtaa kun on sellainen aikakin vuodesta. Tosin aidan takana ei astellut unelmien poikamies vaan kissan koltiainen, kaikessa rauhassa vielä. Että meinas mäyräkoiralta mennä hermot.

No nyt on kotimme kuin suoraan sisustuslehdestä; niissähän on joskus huonekalut huputettu jollain kankaalla, mieluiten vielä valkoisella. Meiltä ei löytynyt valkoista (...), mutta vanhoja vaaleanpunaisia ja vaaleanvihreitä kyllä. Siis sohva on nyt pitkästä aikaa trendikäs kun se on vuorattu lähes vintagetyyliin. Sisutuslehtien kuvista puuttuvat raikkaan pirskahtelevat väriläiskät kankaista, mutta luultavasti heillä ei olekkaan juoksullaan olevaa mäyräkoiraa paikalla. Tai ylipäätään mitään koiraa?

Kaikki mikä ollaan kokeiltu ensimmäisellä mäyräkoiralla, ollaan suosiolla jätetty tältä kolmannelta (ja toiselta) väliin. Ei siis mitään housuhommia.

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Se on varmaan helpompaa kun ei pistele mitään housuja. Meidän naapurin koiralle (jack russell) tungetaan housut ja sinne vielä side ettei vaan sotke huushollia.

Ja jos sillä naapurin koiralla kohta juoksu alkaa niin sitten meillä alkaa ulvonta. Onneksi yöt ymmärtää tuo vanha herra olla hiljaa. Terveisin M-L ja Ossi

Sohvi kirjoitti...

No itsestäni tuntuu helpommalta elää pari viikkoa retrohengessä ja vuorata sohva ja nojatuolit vanhoilla lakanoilla, tunkea ne sitten pesukoneeseen ja kaivaa taas puolen vuoden kuluttua esiin. No, ei ihan pari viikkoa mene samoilla, mutta tyyli pysyy, meinaan lakanoita...

Ja Terapeutti on passitettu nukkumaan alakertaan kissojen pariin. Ei ole siitä lainkaan pahoillaan.

Terveisiä Ossille!

Marja-Leena kirjoitti...

Ja luulen, että housutettu narttu tuntee olonsa vähintään epämukavaksi...Terveisin M-L ja Ossi

Marja-Leena kirjoitti...

Nyt on muutoin ollut täällä Långvikissa oikein uroskoirien karkausaika pari päivää sitten eli keskiviikkona karkasi kaksi koiraa joista toinen pinseri löytyi eilen. Toisesta joka on saksanseisoja ei ole vielä tietoa. Se on huono juttu kun tuollainen metsästyskoira voi juosta kymmenien kilometrien päähän. Yhden meidän tuttavammekin mäyräkoirat löytyivät vuorokauden kuluttua 25 kilsan päästä kun vaimo oli vähän laskenut niitä autosta pisulle. Mitä juuri äskenhän ne olivat tuossa ja mies kiroili kuin aropiru mutta onneksi nekin koirat tosiaan löytyivät seuraavana päivänä. Aika pitkälle nuo töppöjalatkin juoksevat vuorokaudessa.... Syy siihen miksi Ossi on aina kiinni. Se lähtisi lähes samantein huitsun tuuttaan. Eilen muuten nähtiin viisi valkohäntäpeuraa ja neljä kaurista yhtäaikaa tuolla meidän pelloilla. Olisi taas ollut koiralle vientiä..
Terveisin M-L ja Ossi