keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Tuunari



No nyt kun on saatu nurmikko itämään, onkin aika kaivaa esiin vähän lämmikettä tähän kesäsäähän. Onneksi mäyräkoira on muistanut tuunata talven joutilaina tunteina tuuletusaukot sekä tossuihin että villapeittoon - siihen "jota ei koskaan anneta koiran/kissojen käyttöön". Jos vaikka se helle yllättäen tulisi takaisin.

Mäyräkoiralla on näköjään muotoilijan lahjoja, niin on pyöreät nuo reiät. Olisin saanut tossun reiän itsekkin kuluttamalla tehtyä, mutta en tuota imeskeltyä tossun reunaa. Ja päinvastoin kuin monet tuntemani mäyräkoirat, Terapeutti ei koskaan ryömi peiton alle nukkumaan. Reiätkin - niin, niitähän oli tosiaan usempia - on varmaan syntyneet tossa telkkaria katellessa, vähän silleen huomaamatta. Peitto "jota ei koskaan anneta koiran/kissojen käyttöön" on kuin huomaamatta päätynyt juuri tähän tarkoitukseen. Höh!

4 kommenttia:

Suvi ja Eppu kirjoitti...

Mäykyillä on joku ihme kyky tehdä viltteihin reikiä ihan silmien alla, ainakin meidän sohvapeitoissa on kaikissa pienet hampaat jäljet:)

Joku voisi laittaa näyttelyn pystyyn "koirataiteesta". Suurin kysymys: Mikä tämä on joskus ollut?

Sohvi kirjoitti...

Taidenäyttely mainio idea, tosin suurimmat inspiraation helmet on meillä jo päätyneet kaatikselle!

Peiton tarkoitus taas oli päätyä ihmisen itsensä päälle, niitä Hyvä Kirja & Sohva -hetkiä varten, mutta mihin lie lipsahtaneet moiset unelmatuokiot...mäyris näyttää viettävän niitä kyllä melko usein, ihmekkös se on usein niin hyvällä tuulella.

nakkila kirjoitti...

Meillä on Sulo kamala nakertelija, juuri ne peitot joita ei ikinä anneta..hän hokaa ja käy nakertelemassa reikiä..juuri samanlaisia pyöreitä palloja..=O

Marja-Leena kirjoitti...

Siistin symmetrisen pyöreät tuunausjäljet!! Meillä mä olen yrittänyt olla tosi tarkka mitä tuo Ossi-nakki saa haltuunsa. Ei se onneksi ole kiinnostunut muista kuin juuri peitoista, hmm sukista. Muut vaatekappaleet jäävät onneksi rauhaan. Sitten oman mattonsa tuo aina jossain vaiheessa tosiaan tuunaa...kudekasaksi. Syksyn kudontakurssi taas aloitettava Ossin matolla. Terveisin Marja-Leena ja tuuni-Ossi