torstai 28. lokakuuta 2010

Huomaa minut


Jostain syystä Terapeutti haluaa aina leikkiä just silloin kun olen keskittynyt katsomaan telkasta jotain tärkeää ajankohtaisohjelmaa. (Ihmisethän ei tunnusta muuta sieltä katsovansa:) Tässä siis kiva lelu just noita hetkiä varten. Käy toisen jalan venyttelystä samalla. Tämä kappale on jo syöty, mutta uusi maksoi lähimarketissa 2,50.

5 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Sama juttu; sohvalle ei saa istua rauhassa. Kun teen kotitöitä, tiskaan, syön, nukun, mitä tahansa muuta, koira voi mennä petilleen rauhassa (vaikka tilaa olisi sinäkin aikana leikkiä ihan omaksi huvikseen...) mutta jos istahdan, vahtiminen alkaa...
Ihana sukka, katsoin ensin että onko Terapeuttikin saanut villapaidan :) Makea väri.

Sohvi kirjoitti...

Juuri näin! Ja jos lähestyn työpöytää, on mäyräkoiran päästävä ensin hetkeksi syliin tuijottamaan ikkunasta, vasta sitten voin aloittaa työt. Tämä on ihan pakollinen kuvio meillä. Mutta sitten voinkin tehä töitä ihan rauhassa.

Terapeuttikin tykkäsi noista sukista, niissä oli kuonon mentävät reiät varsissa. Kerran olin ne jalassa eräällä kurssilla ja huomasin kun maikka vilkuili sukkiani. Vasta kotona muistin ne kaameat reiät siellä repsottamassa!

Marja-Leena kirjoitti...

On jokaisella mäyriksellä näköjään omat "oudot" tapansa. Meidän Ossi haluaa hetkeksi syliin kun olen juonut aamukahvin. Sitten helposti haluaa syliin kun istun hierontatuolissani. Sohvalle tuloa yritän epätoivoisesti estää mutta sieltä sen usein aamuisin löytää.Terveiset Porkkalanniemeltä Ossi ja M-L

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuohan käy iltajumpasta. Muistan meilläkin olleen tuon joskus Jimin pentuaikana kova juttu. Sillehän piti aina olla keksimässä tekemistä eikä todellakaan saanut istua joutilaana.

Meillä istutaan usein lenkin jälkeen rappusilla miettimässä maailmaa ja tutkailemassa naapurustoa. Se on ikään kuin terapiaa, istua koiruudet kainalossa.

Sohvi kirjoitti...

Ihania mäyräkoiramaisia tapoja teillä!

Olen ajatellut, että jos joskus noidannuoli iskee niin laitan tuon lenkin jalkaan ja Terapeutti saa vetää nikamat paikalleen, on sen verran kova kiskomaan että kävis nikamanniksauttajasta!