maanantai 11. lokakuuta 2010

Mehtäläisiä

Ai mitäs tehtiin viikonloppuna? Noo, mieleni metsähän tekevi, tuumi Terapeutti. Lähdettiin siis lauantaina "tekemään puita" hyvän sään aikaan. Terapeutin mielestä tämä toinen puoli metsää näytti mielenkiintoisemmalta, liekö tuoreet hirvenhajut kuusikossa.

No tänne toiselle puolelle kuitenkin sukellettiin puusavottaan. Siellä Terapeutti saikin kuljeskella omaan tahtiin hihna tosin perässään. Silloin se jostain syystä ei pidä mitään supervauhtia, vaan on siinä näköpiirissä. Ei tarvinnut illalla enää erikseen lenkittää ketään.

Sunnuntaina yllätys yllätys! aurinko pilkahteli pilvien lomasta, joten eikun koira tarhaan ja kuvaamaan. Myyränkolot on nyt mullattu ja myllätty.

Sitten käytiin vielä Jälkikasvun ja Terapeutin kanssa tekemässä kamerakokeiluja rannalla. Ei ole uutta kameraa, vaan vanhassakin on vielä opittavaa. Tänään ei sitten aurinkoa olekkaan näkynyt.

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kivoja syksyisiä kuvia. Se on upeaa jos terapeutti pysyy ikäänkuin hollilla kun sillä on naru perässä.

Mä olen viisi vuotta sitten vappuna juossut kuin hullu Ossin perässä kun fleksi katkesi ja edellä meni kauris, perässä Ossi ja minä kilsan päässä takana kuuntelemassa, että mistä suunnasta se haukku tulee:) No saatiinhan se karkulainen kiinni :) 8 metrin nartsa perässä roikkumassa. Hitsin nopea vaan se on se mäyräkoirakin tuolla maastossa. Ei ikimaailmassa uskoisi tuommisista tappijaloista. Terveiset syksyiseltä Porkkalan niemeltä Ossi ja M-L

Sohvi kirjoitti...

Pystyn kyllä eläytymään loistavasti Ossin karkumatkaan, pistää varmaan veren kiertämään kiinniottajalla!

Tähän saakka Terapeutti on pysynyt yllättävän hyvin puusavotta-alueella, mönkii itsekseen siellä. Alue on sille vieläkin vieras, elättelen toiveita jospa se sittenkin vahtisi toisesta silmänurkasta meitä ja autoa! Kotinurkilla tämä ei tulis kuuloonkaan.