maanantai 4. lokakuuta 2010

Lomalla

Vietimme viikonlopun lomailun merkeissä Vuokatin Katinkullan kauniissa maisemissa. Tällaiset pikku terapeutit ovat sinne tervetulleita.

Tässä mailamäyräkoira avustaa minigolfpallon asettelussa. Hole-in-one!

Ihmiset puhuivat jotain kylpylästä...?

Mihis te jäitte? Patikointia Lampipolulla.

Lahden poukamassa oli mielenkiintoista nähtävää. Uivissa linnuissa riittikin ihmeteltävää.

Tässä vaiheessa on varmaan kymmenen kilsaa takana. Ihmiset pääsivät viikonlopun aikana vielä kylpylään, kuntosalille ja sulkapallon peluuseen, joten taidettiin kaikki nukkua samalla tyylillä!

Ja kun sunnuntaina palasimme kotiin, niin siellä odottivatkin Terapeutin omat katin kullat!

5 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

Kyllä Terapeutin kelpaa, ensin hemmotellaan upeissa maisemissa, ja kotona voi vaan valita, mihin kolmesta pölyhuiskusta ensiksi tarttuu ;) Neljäs kisu näyttää pitävän häntänsä piilossa, ellei liene hännätön.

Sohvi kirjoitti...

Terapeutin tervehdykset saattavat kyllä olla melkoisen riehakkaita, että kyllähän sitä ainokaista häntää kannattaa vähän varjellakkin. Raidallinen kissa on kissakaartin nuorin (4), muilla ikää 12-14 vuotta, joten niitä ei yks mäyräkoira enää hetkauta! Kovasti Terapeutti kyllä yrittää...

Marja-Leena kirjoitti...

Ihanaa tuo Terapeutin hemmoittelu hotlassa. Meidänkin Ossi on kyllä päässyt kahdella Euroopan turneellaan ihan jokaiseen (ja hienoonkin) hotelliin meidän kanssa. Mielettömän värinen tuo punaruskea kissa. Harvoin näkee tuon väristä. Luonnossa en ole nähnytkään. Onko tuo yksi kisu tosiaan Pekka Töpöhännän sukulainen? Terveisin ossi Ja M-L

Sohvi kirjoitti...

Joo, Terapeutti nautti kyllä täysin siemauksin uusista ympyröistä, oli tohkeissaan vähän kaikesta. On niin tuttuja nää kotipolut.

Kyllä Empulla häntäkin on, muttei oo niin reteesti tuossa kuvassa kuin muut. Ja Viiru on tosiaan kokonaan punainen, ei yhtään valkoista missään. Todellinen löytö! Mustia kissoja ei erota toisistaan kuin koko.

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Voi mikä retki! Täytyypä itsekin lähteä käymään jossain, niin inspiroivia kuvanne olivat.

Vitsit miten hauskoja nuo kissat ovat. Saattaa teilläkin vauhtia joskus riitää.