keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kärvistelyä

Tuntuu ihan viime talvelta. Aamulla pakkasta -27. En haluaisi jauhaa tätä sääjuttua, mutta kyllä tää nyt jo taas riipii. Kuvakin on viime viikolta, nythän ulkoilu kestää noin kymmenen sekunttia. Olen kantanut kotiin hyllyllisen lähimarketin köysileluja. Terapeutti ihmettelee, kun lenkitykset on olleet vähissä viime päivinä, mutta muistaa taas syyn kun käydään ulkona. Varpaathan siellä jäätyy.

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jep, kylmä on vaikuttanut aika tehokkaasti tuohon ulkoiluun, meillä jopa niin, että Milla on viime päivinä juonut huomattavasti normaalia vähemmän, ettei tarvitsisi niin usein käydä ulkona. Onneksi tänään on meilläpäin ollut huomattavasti leudompaa, nytkin enää 5 astetta pakkasta.

Aikku kirjoitti...

Voi, mikä pakkanen! Eipä ole mäyräkoiralla eikä varmaan lenkittäjälläkään haluja pitkiin pyrähdyksiin.

Oulussa oli päivällä -3. Tuntui jo lämpimältä pitkän pakkasjakson jälkeen. Päästiin ulkoilemaan oikein kunnolla ja näyttihän se vinku-vonkuminenkin jäävän lenkkipolun varrelle.

Sohvi kirjoitti...

No jospa nuo lauhat tuulet puhaltaisivat pian meillekkin, ois ihan tervetulleita taas. Kuullostaa ihanalta nuo teidän lukemat! Meillä ei vinku-vonguta, mutta tuijottelu on lisääntynyt, sellainen herkeämätön.

Marja-Leena kirjoitti...

Tuo pakkaslukema alkaa olla jo sietämätön. Meillä Porkkalassa on toistaiseksi kovin ollut -18. Toisaalta meren läheisyydessä oikeasti se pakkanen tuntuu hiukka kovemmalta kuin mitä onkaan ja tuuli koventaa sitä vaikutusta vielä. No on meiltä pari kilometriä tuohon Långvikin lahdelle mutta silti. Nyt on ollut villapaita pariin otteeseen käytössä kun on ollut -15. Nyt ei onneksi ole enää kuin viisi astetta pakkasta ja se tuntuu aivan ihanalta. Taidammekin Ossin kanssa lähteä muutaman kilsan lenkille ennenkuin tulee hämärä. Terveiset Kirkkonummelta Ossi (sohvalta) ja emäntä - päätteen äärestä tietysti!

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Pakkanen on ilmeisesti jopa pahempi vihollinen kuin vesisade, jos kysytään mäykyltä. Itse kyllä kestäisi pakkasta, mutta eihän näiden tassut kestä. Muutaman kilometrin matkalla joutuu ryöhnäämään polvillaan hieroen ja puhaltaen tassuja. Siinä sitä taas on kanssaeläjille katsomista. Täytyy vaan lotota ahkerasti, jos vaikka tulis voittorahoilla lähdettyä etelään. Veikkaan ettei meillä hännän heiluttajat pistäisi vastaan.

Sohvi kirjoitti...

Joo, kyllä joskus tulee mieleen, että talvi Espanjassa vois olla ihan kiva paitsi sitten kun näkee että sielläkin sataa lunta. Lotot on kyllä meilläkin vetämässä, voi olla että on viisaampaa tehdä uus villapaita kun tuo voittaminen on vähän hakusessa.