torstai 28. huhtikuuta 2011

Joko se huhtikuu meni?



Heti kun kellot siirrettiin kesäaikaan ne alkoivat kulkea kaksi kertaa nopeammin eteenpäin. Eihän nää vuorokauden tunnit tahdo millään riittää mihinkään. No, haravoitu on ja kun viimeksi kaipailin vihreää, niin Terapeutti on sitä vihreää etsinyt mulle oikein urakalla. Taas on marjapensaiden juuret näkyvissä ja törkyturpaa saa pestä joka päivä. Juoksutarha on käytössä, matolääke annettu ja oksennettu pois, lumet sulatettu melkein kaikki, käyty metsätaipaleilla ja kytätty myyriä. Västäräkki on saapunut ja elämä menee täysillä eteenpäin.

Vapuksi lupaili sadetta, pitänee silloin käydä lueskelemassa tarkemmin muiden kuulumisia, sen verran jossain välissä vilkuilin, että koiramäärät on lisääntyneet, onnea kaikille uuden pennun onnellisille omistajille!

PS. Alin kuva on tuossa ainoastaan sen vuoksi, että pidän sen väreistä. Kun tarkkaan katsoo, niin siinähän sitä kadoksissa ollutta vihreää on!

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Aikahan on suhteellinen käsite:) Välillä se matelee ja välillä juoksee suorastaan. Täytyy sanoa, että keskimmäistä kuvaa sain vähän aikaa tuijotella ennenkuin hoksasin mitenpäin se Terapeutti siinä oikein on:) Terveiset täältä Kirkkonummelta.
ps Meillä ei ole enää lunta kuin kaksi pikkruista "kökkänää" pihalla. Ihan muutaman päivän sisällä häviävät.... Terveisin Marja-Leena ja Ossi