tiistai 23. elokuuta 2011

Lempiharrastus




Näin muikeana on mäyräkoira kun pääsee autolla ajelemaan. Bensan hinnan huomioon ottaen ei tietysti mikään halpa harrastus, mutta onneksi tähän voi liittää lieventäviä talousasiainhaaroja, kuten marjastus tai puusavotta.

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kyllä osaavat olla erilaisia nämä koirat.Ossi taas ei erityisemmin välitä autoilusta.Se pitää nostaa kyytiin vaikka miehellä nykyään henkilöauto käytössä.Maasturista Ossi ei saanut koskaan hypätä pois mutta tämän henkilöauton takapenkiltä kyllä. Tuikea ilme Terapeutilla.Aijai turvavyöt koiralle kanssa. M-L ja Ossi

Aikku kirjoitti...

Muikea on ilme ja meilläkin asustaa autoileva mäyräkoira. Kauppareissullekin Olli pääsee usein mukaan, odottelee rauhassa autossa palvelusväen paluuta.

Sohvi kirjoitti...

Marja-Leena: Tuikea...? ehei vaan muikea, niin on koira hyvillään kun pääsee mukaan.

Ossi sitten kuuluu niihin harvoihin, jotka eivät pidä autoilusta. Jos sille tulee siellä huono olo?

Olli: joskus Terapeutti pääsee myös kauppa- tai postireissuille, odottaa kyllä pääsevänsä samalla vähän jännittävimpiin paikkoihin kuin nuo edellä mainitut. Mutta ei tarvi houkutella autoon.

Marja-Leena kirjoitti...

Oi kun tuli pieni kirotusvirhe. Oikea panovirhepaholainen. Näin väärin sitä voi tulkita itselle vieraan koiran ilmeitä:) Ei Ossille varmaan huono ole tule.Olisihan se sitten jo joskus oksentanut autoon. Autoilu ei ihan vaan ole sen juttu. Terveisin M-L ja Ossi