maanantai 22. elokuuta 2011

Makee rinkeli


Kesälomareissulta tarttui mukaan Terapeutille tuliainen, tämmöinen "rinkeli", jossa saa näköjään makoisat unet. Tämä on luonnollisesti sohvan päällä, ei suinkaan lattialla. Aiemmin mäyräkoira kaapi sohvalla lojuvat kaksi tyynyä keoksi ja nukkui niiden päällä. Nyt voi kellahtaa rinkeliin. Valitettavasti myös Hra Pesonen on mieltynyt uuteen nukkumapaikkaan. Jos kissa on ehtinyt ensin rinkeliin, ei Terapeutti aja sitä pois vaan mulkoilee ja huokailee aikansa ja tyytyy sitten rakentelemaan kolon vanhojen tyynyjen väliin.

Ois siis pitänyt ostaa näitä kaksi. Meilläpäin ei ole Biltemaa, joten sitä suuremmalla syyllä ostosten määrä ois pitänyt vähintään tuplata. Hintaa oli näköjään 7,99 kun roskista tässä samalla pengon. Rinkelin sisällä on irtotyyny, jota Terapeutti aina ruokailun jälkeen imeskelee, joten tyyny on jo täynnä sylkiklönttejä. Siellä on sisällä mäyräkoiran himoitsemaa vanua. Rinkelin syönti on siis ehdottomasti kielletty!

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Hyvä tuliaisostos.Mutta eikös teillä ollut montakin kissaa? Jokaiselle kisulle ja terapeutille pitäisi olla oma nukkumisrinkeli sanoi Ossi:)Terveisiä M-L ja Ossi

Sohvi kirjoitti...

M-L ja Ossi. aivan oikein muistitte, meillä on kyllä 4 omaa kissaa, mutta vain Herra Pesonen - siis Terapeutin oma turvamies - nukkuu rinkelissä, ainakin toistaiseksi. Voi olla, että sillä on talvella suurempikin kysyntä, mutta muut kolme kissaa eivät valloita Terapeutilta mitään, niinkuin tämä yksi tekee :)