maanantai 19. syyskuuta 2011

Mitä?





Ei mittään, sanottavaa siis. On vain näitä huikaisevia värejä!

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Loppukevään sadat vihreät sävyt ja loppukesän ja alkusyksyn oranssit, ruskeat ja punaiset. Aah.Ei siihen tarvitakaan sanoja. Ne värit, ne värit... :) Liene turha mainita, että värianalyysin mukaan olen "pehmeä syksy"?Mutta on ne vihreätkin:):) Kauniit kuvat sait aikaiseksi. Terapeutille rapsutuksia.Kirjoitin muuten oikeesti jo, että "Sohville rapsutuksia":) :) Terveisiä teille:)

Sohvi kirjoitti...

Tänään oli vielä aurinkoinen päivä, pakko oli käydä nappasemassa kuvat, loppuviikon vissiin sitten sateleekin. Syksyn värit on kyllä kiehtovia. Minen oo koskaan käynyt värianalyysissä, mutta kiva kun tuo ruskea on tullut taas kauppoihin.

Rapsutukset otettu vastaan :)

Marja-Leena kirjoitti...

Kerronpa Sohvi sulle vielä jutun "rapsutuksesta". Satuin heräämään tänään jo seitsemän maissa eli olin hereillä miehen lähtiessä töihin. Kun hän lähti töihin niin rapsutti Ossia päästä ja siihen sitten sanoin, että mäyräkoira sentään saa rapsutukset! No mäyris kuulemma sentään katsoo ystävällisesti! No sain mäkin sitten suukon kun vähän vielä urputin..Et silleen. Arvojärjestys selvä meiän perheessä:) Terveisin M-L ja rapsutettu Ossi.

Sohvi kirjoitti...

:D Jos me ihmiset annettais toisillemme yhtä paljon huomiota mitä mäyräkoirat perheissä saa, niin a vot, oiskoon maailmanrauha saavutettu!? Kyllä koirat osaa ja ihan pelkällä katseen voimalla. Uudeksi missiksi voisikin valita mäyräkoiran.