lauantai 1. lokakuuta 2011

Jo lokakuu







Lokakuu alkaa tuulisissa tunnelmissa, koirakin aivan villiintyy juoksemaan tuulen tahtiin. Eilen, syyskuun viimeisenä, sai vielä ottaa hetkeksi villasukat jalasta ja tänään ne sai taas kääräistä takaisin. Mäyräkoira on ollut erityisen energinen, kuin lentoon lähdössä sekin...vain myyränkolojen tarkistus saa sen hetkeksi pysähtymään. Sitten taas mennään!

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Lokakuu ja joulu lähenee:) Eilen oli täällä meillä 19 astetta lämmintä ja tänään puolenpäivän aikaan 12. Nopeasti sää muuttuu. Saako terapeutti myyrät kiinni ja tapettua?
Terapeutille ja koko teidän poppoolle terveisiä. Pitäkää te peukkuja, että meidän pienpetoloukussa on jokunen päivä se tärppä - hiiren sijaan.Hiiri on ollut toistaiseksi se ainoa joka loukkuun on mennyt.Hyvät viikonloput teille kaikille M-L ja Ossi!

Sohvi kirjoitti...

Yksi kuollut myyrä oli pihassa selällään - kiitos kuuluu kissoille. Terapeutti ei niitä ole (vielä) saanut kiinni, jotenkin toivon ettei saakkaan. Kaivelee vain koloja.

Viikonloppu meni taas vauhdilla, onko nää tunnit jotenkin lyhentyneet vai mikä on? Seurataan mielenkiinnolla teidän saalistuspuuhia.