torstai 3. marraskuuta 2011

Kun kello, koira ja joki juoksee

Tiistaina...siis keskiviikkona (itse asiassa kirjoitan tätä torstaina, kello on TAAS yli puolenyön)
kävelimme joelle koska halusin välttämättä kokeilla yhtä linssiä ja ottaa tummia kuvia, joista koira ei erotu sitten millään. Terapeutti poseerasi nätisti kun vettä juoksutettiin sulusta, tähän pauhaavaan ääneen se on tottunut.

Sitten Terapeutti hermostui ja alkoi komentaa kameraa näpräävää ihmistä. Veden juoksutus loppui siihen paikkaan. Toivottavasti Terapeutin kiukkuinen haukunta ei aiheuttanut väärinkäsityksiä ja pelastuspartioita joen rannalle.

Uoman reunalla on tämmöisiä kivoja vihreitä kiviä.

Ja tämmöisiä punaisia, oisko rubiineja?

No sitten kotona päästin koiran revittelemään juoksutarhaan.

Revittely stoppasi ensimmäiselle myyränkololle.

Onneksi niitä myyrän lotjakkeita ei roiku livenä suupielistä. Ihan tällainen Nipsumainen juurien kaivaminenkin riittää mulle ihmisenä. Ja törkyturpahan ei luonnollisesti päässyt sohvalle tämän näköisenä vaan päätyi suihkuun. Että tämmöinen päivä oli...eilen.

3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Vitsit kun nuo luonnon sävyt eri väreissä ovat hienoja.Törkyturvalle terveisiä. Ossista tuli lenkillä vain törkytassu kun vähän väisteltiin yhtä urosmäyristä ja saman perheen naarasrotikkaa kuraiselle pellolle. Molemmat koirukset olivat kyllä kiinni mutta nämä munamiehet eivät toisistaan oikein tykkää:) Terveisin M-L ja Ossi

Aikku kirjoitti...

Hyvin näyttää mäyräkoirakin maastoutuvan harmaaseen luontoon.

Törkytassuja on pesty harva se päivä. Lunta odotellessa...

Sohvi kirjoitti...

Iltaa rouvat! Tänään oli vähän sellainen kirkkaampi sää, eikä tassutkaan kuraantuneet. Tänään on tyhjä pää, joten laitetaan vaan terkkuja Ossille ja Ollille! Melkein rimmaa kohta!