keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Korvia myöten lumessa




Tällaisena valkeni mäyräkoiran aamu tänään. Lunta oli kirjaimellisesti korvia myöten, koska ne lepäsivät vaakatasossa hangen pinnalla, kun mäyräkoiraterapeuttimme siinä urheasti polkua tallasi.

Se on ollut hieman mietteliäs lumen suhteen, ollakko kivaa vai eikö olla. Sisälle tullessa taapertaa suoraan suihkun alle, jossa sulattelen lumipaakut lämpimällä vedellä. Sitten se käpertyy kissan nukkumapaikalle vanhaan pyykkikoriin, ja nukkua tuhisee hiljaa ja koko maailma tuntuu hiljaiselta, kun lumi vaimentaa äänet.

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Ihania lumikuvia terapeutista.

Te saitte sitten ne lumet joita luvattiin tänne "pääkaupunkiseudulle" eilen. Hah meiltä on keskustaan 30 kilsaa ja musta me asutaan ihan maalla. Onneksi tämä Porkkalan niemi oikeasti on kuin maaseutua.

Mutta vaikka minä ja Ossi tykkäämme lumesta niin onneksi sitä ei nyt tullut kun tuo isäntä on pitkällä työmatkalla ja mä en osaa käyttää tuota meidän linkoa - puhumattakaan pienestä traktoristamme. Tulkoon lumi vasta sitten kun isäntä palaa taloon aikaisintaan ensi viikon perjantaina. Ossin tassuille olisi tietysti lumi parempi. Enää neljä "kauluripäivää" jäljellä.

Terveisin Ossi ja M-L