keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Happi- ja muita hyppelyitä



Tänään kävelimme tänne, joelle, jossa kulkee moottorikelkalla ajettu ura rantoja pitkin. Olin hetkeä aiemmin poikennut noukkimaan pudonnutta talutushihnaa uran sivuun, koska mäyräkoira oli pomppimassa karkuteille jänisten jälkien houkuttelemana. Putosin polvilleni hankeen ja upposin kainaloita myöten lumeen. Oli muuten hankala kammeta itsensä ylös toisessa kädessä kamera, toisessa poukkoileva mäyräkoira. No ei tullut otettua tilannekuvia...

Ilmahan on mitä mahtavin ja Terapeutin riemuksi linnut ovat heränneet laulamaan. Niitä täytyykin pysähtyä kuuntelemaan muutaman kymmenen metrin välein. Lisäksi Terapeutin hartaasti odottama herra Orava saapui vihdoin lintulautavierailulle. Ei meinannut tulla tärinästä loppua, kun mäyräkoira hoksasi, kuka on saapunut maisemiin!

Tämä töitten lomasta, täytyypä palata sorvin ääreen.

5 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Vai on teilläkin vielä niin paljon lunta, että kainaloihin asti:) :)

Kukas käskee mennä rähmälleen??

Täälläkin on ollut pari päivää ilma mitä hienoin ja minulla on sellainen muurahaiskeko jiintopisteenä mistä tuojotan lumen sulamista päivittäin. Kohta tien varressa johon paistaa lähes koko päivän aurinko.

Tänään näin pihallamme mustarastasuroksen. Voi raukkaa. Mistähän se löytää ruokaa? Se kun ei taida noita siemeniä syödä?

Terveisiä älyttömän lumiselta Kirkkonummelta Ossi ja M-L

Marja-Leena kirjoitti...

Tarttisi oikolukea teksti ennenkuin lähettää. Piti kirjoittaa kiintopisteenä ja tuijotan.... Sählä mikä sählä. M-L

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kylläpä trimmaus on muuttanut koiran ulkonäköä. Ei meinattu ees tunnistaa :) Hyvältä näyttää sää ja koira!

Sohvi kirjoitti...

Marja-Leena: lunta on silleen niinkuin "normaaleina" talvina kuuluis olla, parina edellisenä sitä olikin tuskastuttavan vähän!

Sheriffit: Sanos muuta! Ollaan itsekkin ihasteltu uuden näköistä koiraa, vaikka kyllä siinä vielä sipisteltävää riittää. Valokuvat paljastavat mitä silmä ei enää näe. No nuo vatsakarvat pitää vielä siistiä. Pää on vaikein, mutta kun ei olla näyttelyyn menossa, niin ehkä maalaisilme riittää meille. Kyllä sitä karvaa riittikin!

Marja-Leena kirjoitti...

On vielä kehuttava tuota Terapeutin ulkonäköä kun se on ihan erinäköinen. Molemmat lookit ovat kyllä suloisia.

Jos mää nyppisin Ossista tuollaisen määrän karvaa niin siitä tulisi varmaan kalju. No toukokuussa näkee. Ainakin selkäharja lähtee... Meillä oli jo sen verran keväthuoltoa että kävi Ossi-poika suihkussa kokopesulla. Oli niin kylmä, että en pessyt jouluksi. Mä en oikeasti käytä Ossia shampoopesulla kuin 2-3 kertaa vuodessa. Pesevätköhän muut koiranomistajat kovinkin usein? Ossi ja M-L