maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vierailija

Vieraaksemme on saapunut jättikokoinen versio Terapeutista. Yhdessä he voivat tarkkailla auramiehen puuhia. Vain toinen heistä tarvitsee apukeinoja nähdäkseen ikkunasta ulos. Koska korkeajalkainen ystävämme jää pariksi päiväksi hoitoon, se on aiheuttanut pientä hämmennystä mäyräkoirassa. Korkeajalkaisen ystävämme "oma paikka" raahattiin olkkariin, jossa mäyräkoira kävi sitä testailemassa. Ilmiselvästi se mietti, että meinaakohan se jäädä tänne asumaan. Hmm.

Alkuhämmennysten jälkeen kävimme lenkillä räntäsateessa ja uskalsin laskea Terapeutinkin irti. Jättikokoinen ystävä kiinnosti vielä tänään enemmän kuin jänisten jäljet, huomisesta en enää olisi niin varma. Terapeutin oma Turvamies (siis eräs kissoistamme) vähät välittää vieraasta koirasta, tai sitten se ei erota niitä korkeita pilareita koiran jaloiksi. Muut kolme kattia sen sijaan ovat saaneet oman privat-sisäänkäynnin pesuhuoneen ovesta.

3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Hauska kuva!! Onko nuo niin erikokoiset koirat oikeasti kaveruksia vai sietävätkö ne vain toisiaan? Leikkiminen varmaan vähän hankalaa...

Terapeutti on rohkea koira kun se kiipeilee onko tuo nyt sohvan selusta vai mikä lie? Näköalat varmaan sitten korvaavat vaivannäön.

Meillä keittiössä Ossi joutuisi kiipeämään pöydille jotta näkisi ikkunasta. Olkkarissa on sitten lattiasta kattoon ikkunat mutta sinne Ossilta on pääsy kielletty muuta kuin valvonnan alaisena.

Ossi on kaiken muun suhteen rohkea mutta ei hyppäämisten. Se ei esimerkiksi hyppää autosta ulos (no tämä on kielletty) kun meillä tavallista korkeammat autot. Ossi ei myöskään hyppää syliin kun kerran nuorempana teki virhearvion ja tippui ja varmaan vähän satutti itseään.

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Voi kuinka suloista! Kuin kaksi marjaa!

Sohvi kirjoitti...

Ihan hyvin toimeen tulevat, koska Jättis on niin rauhallinen. Pientä kunnioitusta havaittavissa mäyriksen puolelta, käy silloin tällöin varovasti nykäisemässä kaveriaan. Mitään vauhtileikkejä ei kuitenkaan leikitä, saattas olla huusholli sekaisin sen jälkeen. Jättis on jo vanhempikin, ettei ole niitä nuoruuden riekkumisia enää.

Sheriffille tiedoksi, että katseltiin tänään Isännän kanssa Jimin ja Jonen leikkivideo, oli niin hauskan näköistä kun kaks mäyristä on niin hyviä kaveruksia. Tästä tulikin tietysti mieleen... voi ei, emme ole harkinneet toista koiraa! (vielä)