keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Joko se lähti?


No nyt on koiravieras viety takaisin omaan kotiinsa ja talossa on vain yksi koira. Jotenkin unohdin tuon kameran käytön, joko oli kurja ilma tai sitten en muistanut ottaa sitä mukaan. Nyt mäyräkoira voi taas omia kaikki ikkunat käyttöönsä. Yhdestä päivystetään tiellä liikkujat (joo, sieltä sohvan selkänojalta) toisesta oma auto ja kolmannesta tuijotetaan talitinttien jännittävää elämää.

Vielä muutama päivä sitten hanki kantoi mäyräkoiraa niin, että se pääsi kulkemaan juoksutarhastaan tallin taakse. Olin sitä kuitenkin vastassa tallinnurkalla, joten tutkimusmatka päättyi siihen. Lumet sulavat ja kylätie on päivisin kurainen ja sohjoinen, joten on vähän hakusessa tämä juoksutuspaikka.

Koiravieraan kanssa yhteiselo sujui varsin mallikkaasti. Kumpikaan ei yrittänyt pomotella, Terapeutti oli melkeinpä vieraanvarainen lajitoverilleen. Edesmennyt Saara-täti sensijaan selätti jopa tällaisen jättikokoisen koiran yhdellä haukahduksella. Mitään muuta ei tapahtunut, yksi haukahdus ja jättikokoinen vieras oli selällään mäyräkoiran edessä!

Ei kommentteja: