keskiviikko 4. elokuuta 2010

Tuumailuja

Vähän ruosteessa tää kirjoittaminen...Mutta itselleni taas muistutukseksi että hellekesä on ollut, villasukat sai kuin saikin heittää jalasta jossain juhannuksen kieppeillä ja heinäkuu on vietetty eteläisen euroopan lämpötiloissa - tarkoittaa siis kolmenkympin molemmin puolin. Parhaimmillaan pihassamme oli +35 ja hidas elämäntahti sujui ihan luonnostaan, myös mäyräkoiralla.
Terapeutti onkin päässyt autoilemaan tänä kesänä pikku matkoja ihan vaan sen takia, että autossamme sattuu olemaan ilmastointi. Kävimme vierailulla kahden mäyräkoiratytön kotona, jossa koirat saivat juosta aidatulla pihalla vapaana. Terapeutti oli hieman hämmennyksissään, välillä se kävi istumassa jalkojeni juuressa ja välillä osallistui ohikulkevan koiran haukkumiseen ovenraosta. Ihan portille asti se ei tohtinut mennä, sentään vieraalla reviirillä. Oli kuitenkin kiva huomata, että samankokoisista kavereista on seuraa toisilleen, tutustuminen sujui aika mutkattomasti, sanoisin.

Viikonlopuksi on taas tulossa slow-life ilmat (+32) ja kun autokin on todennäköisesti jonkun huvipuiston parkkipaikalla, niin jää nuo uinnit väliin. Täytyy keksiä mäyräkoiran kanssa muuta viihdykettä, ei ehkä mitään nopeatempoista! Nautitaan siis vielä kun lämmintä on!

Ei kommentteja: