tiistai 22. helmikuuta 2011

Ilo irti

Eilen illalla naputtelin epäuskoisena pakkasmittaria, että onko se rikki kun näyttää vaan -19. Ei ollut, tänään oli jo melkein lämmintä kun lauhtui tuostakin vielä melkein kymmenen astetta. No tästähän seurasi tietysti kuvassa näkyvää toimintaa, ja näytti siltä kuin mäyräkoiraa olisi laulattanut kun se nelisti kaasu pohjassa pitkin kylätietä.

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kylläpä sitä vauhtia onkin riittänyt! Tiitukin tarkeni päivällä käydä ihan pidemmällä lenkillä, se oikein innoissan odotti ulos pääsyä, kun haistoi jo oven läpi ettei ole paukkupakkanen;D

Marja-Leena kirjoitti...

Terapeuttihan suorastaan "lentää". Meillä on sellainen sää että kun aurinko paistaa eli siis vielä on noin 12-14 astetta pakkasta. Illaksi on aina luvassa sellaista rapsakampaa ilmaa. Pitempi kävely siis hoidettava Ossin kanssa pikaisesti.. Heippa Ossi ja M-L Ai niin muistaakseni viikonlopuksi jo luvattiin ihan lähes lauhaa säätä.

Sohvi kirjoitti...

Tänään taas oli vähän kylmempää, jopa niin että kun Terapeutti erehtyi hyppäämään juoksutarhassa hangelle ja seuraamaan jäniksen jälkiä, se kohmettui äkkiä paikalleen ja oli niin surkean näköinen että hetken luulin että minun pitää kontata tai uida jotenkin sen luo. Onneksi taskussa oli herkkua ja sain houkuteltua sen pois ja sitten kipin kapin sisään.

Iina Vee kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nelli kirjoitti...

Täällä ei olla päästy -13 asteen paremmalle puolelle vielä. emäntä ja koira alkavat uhkaavasti laiskistua. Toivottavasti pian saataisiin inhimillisempiä lenkkeilykelejä, jotta noita kilometrejäkin kertyisi! :)

Sohvi kirjoitti...

Joo, lenkit postilaatikolle ja takaisin tuntuvat kovin lyhyiltä!