maanantai 7. helmikuuta 2011

Ritz ja rätz


Näistä Terapeutin karvaisista kavereista saa tänään aikamoisia sähköiskuja. Ritinää ja rätinää kun pakkanen taas kiristyy. Piipahtelua pihalla. Myös Terapeutin palttoo sähköistyy kun sen vetää pään yli pois. Koiran karvat sojottavat sähköisenä joka suuntaan. Tuntuu varmaan ärsyttävältä. Älä koske mun nenään pakkasella, muistuttavat kissat ja koira.

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Mainion värinen kissakaveri teillä. Tuollainen punertava. Hauskan näköinen. Jäi tuohon edelliseen kirjoittamatta että teille on tehty hieno "uratie":) Meillä ainoa baana on tuo meidän ajotie mutta hitsit sentään. Juuri kun ajattelin että hetkeksi lasken Ossin viilettämään vapaaksi niin huomasin että on tullut oikein kunnon hankikanto joten taas jäi herran vapaaksilaskemiset... Tosin nyt ei kyllä ole ollut ei peuran peuraa eikä kauriin kaurista liikkeellä. Joo tiedän että valkohäntäpeuran virallinen nimisuositus olisi nykyjään valkohäntäkauris mutta ikuna en tule sitä kauriiksi kutsumaan kun siitä saakka kun olen ekoja kertoja varmaan 40 v sitten nähnyt ekan niin minulle sanottiin että se on valkohäntäpeura. Opettele nyt sitten uusia nimiä. Höh. Ensi viikonloppuna menemme kyläilemään yhdelle vanhalle tuttavapariskunnalle ja heillä on puolivuotias Töpö niminen tyttökarkkari. Ja Ossikin pääsee mukaan. Voi sitä autuutta. Ei tiedä vaikka tästä typystä tulisi ihan oikea Ossin morsian. Täytyy vähän emäntien kehitellä juttuja. Jos vaikka reilun puolen vuoden päästä vierailtaisiin... Minusta olisi aivan ihanaa saada Ossista jälkeläinen mutta katsotaan nyt toteutuvatko nämä haaveet.

Millä ihmeellä silitit tuota kissan turkkia että moisen sähköefektin sait aikaan? Terveisin Ossi ja M-L

Sohvi kirjoitti...

Itse asiassa ei tarvinnut silittää millään, tuolleen ne karvat töröttää kun tarpeeks läheltä kattoo, pintakarvat tosin, ei sentään kaikki :D En ole kyllä kattonut onko ne tuolleen lauhalla ilmalla, vai vaan pakkasella...
Ossilla koittaakin onnenpäivät, jos uuden tyttökaverin saa, hauska nimikin vielä, Töpö!
Joo, mullekkin peura on peura, ei millään taivu kauriiks.