tiistai 15. helmikuuta 2011

Meni vissiin puol vuotta

Plarasin kuvia ja huomasin täällä kesäkuvien joukossa nämä, mitä en sitten olekkaan muistanut täällä esitellä. Teillä, joiden blogeja luen, oli kesällä hauska teema aiheesta mitä mäyrisrompetta on kotiin kertynyt. No laitanpa nämä nyt tänne piristämään tätä keskitalvea!

Mäyrismuki oli synttärilahjatoivomukseni. Todennäköisesti Isäntä ja Jälkikasvu marssivat eläinkauppaan tarkka selostus ja varmaan piirroskin kädessä, että minkälainen sen olla pitää. Ehdoton suosikkini aamukahvilla. Tällainen taisi muuten olla jollain muullakin? Musti & Mirri poisti mukit valikoimistaan, joten olipa hyvä, että tuli hankittua ajoissa.

Mäyräkoira CD-teline. Hankittu Turusta kaupasta, jossa se piti maksaa ennen kuin se edes tilattiin jostain Indonesiasta. Eikä siinä edes voi pitää niitä CD-levyjä, sillä se näyttää silloin ihan hirveältä! Säälin varmaan tätä jotenkin. Se on meillä antennin vahvistimena telkan edessä. Kissoista se tuoksuu viehkeältä, koska puskevat ja kiehnäävät sitä harva se ilta.

Tiimari-mäyrikset. Nämä ovat käyneet läpi monet muutot ja vielä ne jostain putkahtelevat esiin. Kuvassa muuten lämmin kesäpäivä, jotain +30 ja risat, kuvitelkaas sitä! Ihanaa!

Ja sitten on vielä tämä helmi-mäyris, lahjaksi saatu, hienoa työtä! En kyllä käsitä miten se on tehty, mutta ei se mitään, lisää tällaisia lahjoja sukulaiset niin olette oikeilla jäljillä!

No eipä sitä mikään Himohamstraaja näköjään olekkaan, kun ei näitä tän enempää ollut! Mukavaa pakkasviikon jatkoa!

3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Tuo helmimäyris on aika huikea. Siinä on joku saanut näpertää. Suosikki jostain syystä kuitenkin tuo CD-teline:) Terveisin Marja-Leena. Ossin mielipidettä ei kysytty:)

Sirpa kirjoitti...

Tuo muki on kiva ja tuo cd-teline;) Meilläkin oli joskus joku tuon tapainen rautalangasta väännetty;D
Kyllä nämä pakkaset jo riittäis Tiitunkin mielestä! Ulkona ei tarkene pissatakkaan kun pissa jäätyy putkeen!

Sohvi kirjoitti...

Joo, ei tuon reppanan cd-mäyräkoiran selkää voi kuormittaa kyllä yhtään millään.
Tänä aamuna oli heitettävä kaksi keikkaa ulos, kun ei tarennu yhdellä käynnillä tehdä kaikkea, lukemat mittarissa alkoi 3:lla. Mutta valoisaa jo on!