keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Luomukosmetiikkaa

Irtopuuteri Savi sisältää kauniin ruskeita mineraalipigmenttejä, jotka peittävät väsymyksen merkit silmien alta. Kostetuttava peiteväri, joka peittää näpyt ja epäpuhtaudet ja saa aikaan kauniin mattapinnan. Sisältää keväistä nokkosta, ravitsevia rikkaruohoja ja nupulleen nousevaa koiranputkea. Säväyttävä päivävoide!

Savi-sarjan hoitotuotteissa löytyy myös ihoa puhdistava, kirkastava sekä kosteuttava luonnon omista raaka-aineista valmistettu savinaamio tassuille. Se antaa tassujen herkälle iholle intensiivisen hoidon jopa pahan rasituksen aikana. Savinaamio pehmentää kovettumia ja viilentää jalkoja etenkin urheilusuoritusten jälkeen. Sisältää mustaherukka-aromeja ja myyrien mystistä tuoksua.

Tänään paikallislehti etsii vinkkejä myyrien karkoittamiseksi. Ajattelin ilmoittaa Terapeutin.

5 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Terapeutilla onkin järeät kosmetiikka-aineet käytössä; kyllä noilla tassut pehmenee ja turkki saa uutta kiiltoa.

Mäyräkoira käy myös myyräkoirasta. Meillä myös siilikoirasta.

Marja-Leena kirjoitti...

Kunnon ihonhoitotuotteet Terapeutilla! Meillä käytössä vähän samanlaiset aineet mutta väri on tummempaa. Teidän aineessa ihana punaruskean sävy!Terveisiä M-L ja Ossi

Sohvi kirjoitti...

Olli: Varmaan luomukosmetiikassa on jotain tehoaineita, niin virkeänä näytti puuhastelevan tuolla marjapensaiden juurella.
Mäyräkoira käy varmaan mihin tahansa, mihin liittyy joku muu eläinlaji...ei näytä olevan väliä lentääkö, mönkiikö maan pinnalla vai alla, uiko, kaikki käy!

Marja-Leena: Tuo on varmaan sitä "aurinkopuuteri"-sävyä :)

Marjaana kirjoitti...

Hih, loistava teksti :D

Pitäisiköhän ottaa Terapeutista mallia ja hyödyntää vähän paremmin luonnon mutakuorintaa. Ihan suottahan minäkin niitä puutarhakäsineitä pidän, pääsisi savi paremmin vaikuttamaan ihoon jos puuhailisi ilman suojakäsineitä ;)

Sohvi kirjoitti...

Puutarhakäsineet vaan nurkkaan ja vähän aurinkopuuteria poskille, niin kyllä säväyttää kenet tahansa vastaantulijan!