torstai 5. toukokuuta 2011

Terapeutti kyläilee

Tänään oli vierailupäivä koirakavereiden luo. Jo portilla vastassa oli talon uusin asukas, Kissa. Siinä meni Terapeutinkin pasmat sekaisin, kun Kissa tuli ensimmäisenä puskemaan. Ihan mykistyi mäyräkoira sanattomaksi vieraan kissan tuttavallisuudesta.

No sitten Kissa laitettiin sisään ja Kiian ja Essin kanssa tutkittiin talon emännän istutukset ja mahdolliset myyränkolot.

Välillä koirat innostuivat spurttailemaan.

Ja vauhtia piisasi.

Sitten jonotettiin ulkohuussiin.

Ja lopuksi viilentymään pihan ainoalle lumilämpäreelle. Essin mielestä lumi on ihanaa ja sitä sais olla enemmän!

Sisällä Terapeutti unohti koirakaverit ja keskittyi taas tähän merkillisen pelottomaan Kissaan. Peräkkäin ne astelivat ympäri huushollia, Terapeutti selvästi lumoutuneena. Tuo lumous kun säilyisi vähän aikaa vielä kotonakin. Kiitos iltapäivästä, koiruudet ja Kissa!

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Ihanaa kun pääsee koirat kaveeraamaan ja kyläilemään. Paljon hupia karvakuonoille:)Teillä on vielä pikkuisen luntakin.Luulen, että meidän viimeisetkin rippeet ovat jo sulaneet.

Meille taasen tulee lauantaina kasa vieraita viettelemään niitä tyttären synttäreitä ja pelkään että Ossi menee ihan jengoiltaan kun se on vähän sellainen "herkkähipiäinen" noiden vieraiden suhteen. Tarttee valitettavasti vissiin kaivaa sellainen kankainen kuonokoppa ettei se ole suuna päänä kun vieraita lappaa sisään ja ottaa se pois sitten kun koira on vähän rauhoittunut. Kun ei sitä voi edes tunkea mihinkään huoneeseenkaan kun se meinaa tulla ovesta läpi.Ossi omituinen. Eikä sitä oikein voi pihallekaan pistää .Kinkkinen perheenjäsen joskus.... Terveisiä Terapeutille M-L ja Ossi

Alma ja kumppanit kirjoitti...

Täällä luetaan Terapeuttia! Vapaana juokseva iloinen koira on kyllä yksi ihanimmista näystä! Viimeisessä kuvassa punainen kaveri näyttää aivan ketulta. :)

Sohvi kirjoitti...

Marja-Leena: Niin, on tosi mukavaa kun on Terapeutillakin kaksi itsensä kokoista koirakaveria, ei tartte aina olla vilkuilemassa ylöspäin.

Tytölle onnittelut! Meilläkin Terapeutti on tohkeissaan ja varsin kiihtynyt, jos vieraita tulee tavallista enemmän, siinä kyllä haukutaan kaikki ensin. Onneks suurimmalla osalla meidän tuttuja on itselläänkin koira. Terapeutti oli rippijuhlissa kiinni tuossa pihalla; juoksutarhassa se olisi huutanut kokemaansa vääryyttä, nyt se pääsi kulkemaan avoimesta ovesta välillä sisällekkin pitkän punaisen narunsa kanssa. Joskus hankalaa, meillä kun on kesäisin vielä ovet auki ulos saakka.

Alma ja kumppanit: Hauska tutustua ja nyt täytyy sanoa että maailmankaikkeuden kauneimman mäyräkoiran nimen olette valinneet! Oma lehmä ojassahan se siellä köllöttää, ensimmäinen oma kultainen mäyriksemme oli myös Alma. Tulenkin lukemaan teidän kuulumisianne, ihanat kuvat kävinkin jo katsomassa!

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Onpas ollut hauska päivä!