sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Zzzzzz

Lumet vyöryvät alas katolta, ei haittaa kun uni maittaa!

7 kommenttia:

Reiska Taavi ja Paavo kirjoitti...

Moi,
koiruus ottaa rennosti, hih..makaa kuin meitin Paavo samanlaisella soffalla :O)

Marja-Leena kirjoitti...

Ihanan tyytyväisen näköinen. Ilmeen voin vain kuvitella:)

Ossikin nukkuu osan ajasta selällään. Nyt tuo kyllä tuhisee lattialla oman mattonsa päällä kiepillä. Lattialla ei sentäs nukuta selällään. Varmaan liian kova alusta.

Porkkalanniemen valitusta säästä: Täällä sataa lunta. Kyllä nyt riittäisi. Onneksi keväällä uuusi lumi on vanhan surma - toivottavasti. Terveiset Ossi ja M-L

Sohvi kirjoitti...

Joo, koira otti rennosti vielä yölläkin, itte en saanu nukuttua kun katolta kuului niin kova ryske!

Marja-Leena kirjoitti...

Nukkuuko Terapeutti teidän sängyssä? Ossi ei ole päässyt sitä ihanuutta juurikaan maistamaan. Ja se pyörii unissansa. Mun mieskin pyörii unissaan. Kahta pyörivää en enää kestäisi.

Minun vanhempieni sakumakkarat nukkuivat aikoinansa molemmat heidän sängyssään ja kun kerran olin hoitamassa tätä narttua niin heräsin siihen, että se koira potki minua unissaan naamaani!

Ossi saa nukkua sängyssä - vierashuoneessa ja kun on vieraita niin silloin vieras nukkuu siellä sängyssä. Terveisin M-L

Sunan kirjoitti...

Kunpa välillä itsekin osaisi ottaa yhtä rennosti :D

Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Asuttepas te ihanan idyllisissä maisemissa! Varmasti oikein terapeuttista koko poppoolle. Näkeehän sen jo kuvista ettei koiruus varmaan voisi enää tyytyväisempi olla.

Onneksi pitkä talvi näyttää vähäksi aikaa heltyneen. Aamulenkki oli kiva käydä pitkästä aikaa vesisateessa. Syksyllä inhosin kyseistä keliä, mutta nyt se oli jo lohdullinen lupaus tulevasta keväästä sekä rapaisista tassuista.

Sohvi kirjoitti...

Marja-Leena: Sen Kohmeisen Kärpäsepisodin jälkeen Terapeutti on nukkunut koko yön jalkopäässämme. Aiemmin siirtyi aina omaan punkkaansa, mikä on tuossa sängyn vierellä. Pelkää vissiin vieläkin, jos jostain kömpii joku suriseva.

Sunan: Kateellisena katson kun koira valtaa sohvan, kunpa oiskin aikaa rötkötellä!

Sheriffit: Muutimme 14 v. sitten maalle, mutta nythän tämä kylä on muuttunut, uutta rakennetaan ym. Mutta onneksi tuo joenvarsi on entisellään ja vähän metsääkin löytyy, ihan rauhallista seutua asua. Teillä onkin se ihana Höytiäinen! Mukavaa kun kävit vierailulla blogissa, terveiset koiruuksille!:)