keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Vapauden kaiho soi

Tänään lähdimme kävelylle, taustalla soi keväinen kepeä rallatus ja aurinko paistoi. Luonto tuoksui hyvältä=jäniksiltä ja rusakoilta. Ihminen jatkaa kulkuaan, koira seurailee omia aikojaan perästä.

Hanget eivät ole enää este vaan hidaste.

Välillä piti solahtaa ihmisen mieliksi takaisin tielle.

Mutta sillä aikaa kun kuvasin näitä, oli mäyräkoira löytänyt jotain kiinnostavampaa.

Keväisen tuoksun lähteen. Rouskis ja maiskis ennen kuin ihminen ehtii väliin. Muutaman klöntin ehdin kaivaa suusta, mutta paljon jo ehti sisuksiin mennä. Tiedossa koristeellisia karvaoksennuspalloja aamuksi.

Ja oiskoon ollut viimeinen vapauden päivä tänä keväänä.

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Mäyrikset hangessa muistuttavat minusta saukkoja:) Liikkeiltäänkin. Siis mikä tuo oikein on? Silmissäni se näyttää hirvieläimen jalkaluulta. Olenko oikeassa? No varmasti maistui ihanalta Terapeutin suussa. Ja sinä menit pilaamaan sen herkkuhetken:)

Terveisin Ossi ja M-L ps onko huopamäyris odotettavissa? Ihan vaan sen takia ettei pakettikortti ole kadonnut mihinkään. Ja sinun pitäisi vähän mainostella niitä täällä enempi. Se huopamäykky kun on niin ihana!!

Sohvi kirjoitti...

En tiiä minkä luu, kunhan ei oo ihmisen...hyi kauheeta mikä ajatuskin. No oli tuo luu sen verran pieni, että kuvittelin jänikseksi, kaivoin jotain valkoista karvaa Terapeutin suusta, mitä lie häntäklönttejä.

Ossi lähti matkaan eilen, ilmottele kun saapuu.