sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Rippeitä



Nyt on joulusta enää rippeet jäljellä, mutta Terapeutin saamat lahjat vielä suht ehjiä. Kuten arvata saattaa, hauskinta aattona oli lahjakääröjen repiminen. Mustekalaköysi on mieluinen, aktivointipallo alkututkiskelun jälkeen aiheuttaa jalat jäykkinä tepastelua sen ympärillä. Emme saaneet sitä heti toimintakuntoon (raksut eivät tulleet ulos) , joten täytyy varmaan aloittaa alusta, että mäyräkoira hoksaa idean.

Emme sitä hirveästi höykyttäneet, koska aatto oli muutenkin sille väsyttävä, innostuimme nimittäin katsomaan omia vanhoja videoitamme, joissa kuuluu meidän ja muiden mieluisten tuttujen puhetta, ja siinäkös oli ihmettelemistä. Terapeutti kävi välillä nuuhkimassa häntä heiluen telkkaa, ja kai se oli niin hämmentävää, että kuuluu äänet ja kuvakin, muttei mitään muuta, että loppuillasta se oli ihan uupunut ja loikoili sohvalla jalat taivasta kohti Isännän saamalla tyynyllä. Jälkikasvu oli ommellut Vespa-aiheisen tyynyn, jonka mäyräkoira välittömästi omi itselleen.

Luulin, että joulupäivänä pääsisimme pitkälle lenkille, koska jossain välissä oli luvattu lauhtuvaa. Mitä! Koko päivän oli mittarissa -26 astetta, joten lenkit piti vetää katsetta nopeammin uunin ympärillä. Joten joo, sohvalla ollaan köllötelty ihan melkeinpä riittämiin...***taas hävisi yksi kuva tästä johonkin, no mennään näillä sitten!

Ei kommentteja: