keskiviikko 30. joulukuuta 2009

2010

HIPHEI, HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Hauskaa uutta vuotta täältä Kirkkonummelta. Onkos tuon kuvan tarkoitus kertoa että tassut kattoon ja menoksi :)?

Mekin saatiin sitten pakkasta. On
-15 joten lenkit lyhyitä. Hyvä, että Ossi pääsi isännän kanssa aamulenkiltä kävellen takaisin kun meinasivat tassut jäätyä. Nyt sitten koira köllöttelee sisällä ja me lähdetään kohta istumaan iltaa mun kaverille. Takaisin tullessa haetaan tyttö kaupungilta kavereiden kanssa (hillitsee kummasti 16-vuotiaan menokenkää) kun tietää että tullaan kahdelta hakemaan.

Kohtuudella kaikkea hyvää ja nautintoaineita. Samppanjaa saa juoda pari lasia, eikös vaan? Terveisin Ossi ja Marja-Leena

Sohvi kirjoitti...

Vieraitten merkeissä vaihtuu meidänkin uusi vuosi. Kissat on jo teljetty nukkumahuoneeseensa rakettien varalta, eivät pelkää jos ovat sisällä. Eikä viime vuonna onneks Terapeuttikaan pelänny, mutta niitä katsottiinkin sisältä. Naapurusto vaikuttaa sotatantereelta ja kyllä nuo meidänkin suvun ukot niitä ammuskelee.(Lasten takia, kuullemma...) Itte voisin kyllä tyytyä pariin lasilliseen! Hyvää Uutta Vuotta teillekkin!

Marja-Leena kirjoitti...

Niin se vuosi vaihtui. Täysin limulinjalla tuli oltua kuten mieskin kun ajoi. Kotona oltiinkin jo kahdeltatoista kun se tyttö halusi naapuriin (4 km) hyvän kaverinsa kanssa. Sinne saivat sitten 4 tyttöä jäädä yöksi. Kotiin päästessämme huomasimme miehemme kanssa että kummallakaan ei ollut kotiavaimia mukanaan. Onneksi autotallissa on jemmassa yhdet ja autotallin ovi aukeaa sähkölukolla numerokoodilla. Hui jos olisi joutunut ikkunan rikkomaan..... Että sellaista ensimmäisinä vuodenhetkinä täällä Kirkkonummella. Ja kylmyys jatkuu. Terveisin Ossi (nukkuu) ja Marja-Leena

Anonyymi kirjoitti...

Hei, aivan ihana blogi teillä.Eksyin tänne ihan sattumalta vaikka olenkin joskus netistä oikein hakenut mäyräkoira blogeja. Luin tämän tarinakokoelman yhdellä istumalla ns. kannesta kanteen koska itsellänikin on kk. versio. terv. K& S 6v.