maanantai 14. joulukuuta 2009

Tuulahdus idästä


Tänään ei kyllä pysähdellä tutkimaan mitään puissa liikkuvaa. Pakkanen huiteli aamulla lähellä pariakymppiä, nyt enää vain -15. Kun pakkanen illalla lähti kiristymään, Terapeutti oli niin järkyttynyt kylmyydestä, että iltapissalla piti käydä kolme kertaa ennenkuin tulosta syntyi.

Aamulla päästiin jopa postilaatikolle asti aamun lehteä hakemaan. Tassuja piti viskoa jokaiseen ilmansuuntaan, kun pakkanen kipristeli maankamaralla. Säätiedotuksen mukaan pitemmät lenkit on unohdettava muutamaksi päiväksi. Mitähän tästä seuraa? Kissojen selätystä, takaa-ajorumbaa ja varastettuja tossuja, kuumenneita tunteita ja mökkihöperyyttä?

Täytyy tästä lähteä katsastamaan viimeisiä mäyräkoiran riepottelemiksi joutavia roinia. Pakkaspäivää kaikille!

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Täällä Kirkkonummellakin - kuten siis koko etelä-Suomessa varmaan - on myös mittari luikahtanut tuonne hieman yli kymmeneen pakkasasteeseen. Sen lisäksi saimme ihan pikkiriikkisen lunta joten nyt maisema on ihanan näköistä. Eilinen päivä meni kyllä hammaslääkärissä käydessä ja kun kuljen junalla (autolla asemalle) niin siihen matkaan meni tovi. Kaiken lisäksi joku onneton ihminen oli hypännyt junan alle Leppävaarassa. Surullista. Eniten aina pahoittelen sen junakuskin puolesta. Jos joku on päättänyt elämänsä päättää niin tekisi sen vahingoittamatta vieraita ihmisiä. Sotki rantaradan aikatauluakin. No se nyt on tietysti sivuseikka.

Terveiset Kirkkonummelta Ossija M-L