torstai 28. tammikuuta 2010

Arktisen ajan leikkejä



Tässä vähän kuvasarjaa siitä, miten pakkaspäivät meillä sujuvat. Turvamies on pienin kissamme, mutta leikkii olevansa lauman pomo. Se on myös ainut, joka leikkii Terapeutin kanssa. Tietyistä arktisista syistä johtuen tällaista leikkiä on saanut seurata useamman kerran päivässä.

Se, luuleeko kissa olevansa koira vai koira kissa, on jäänyt vähän arvoitukseksi. Eräänä päivänä Terapeutti näki itsensä lattialle lasketusta peilistä ja suhtautui näkemäänsä melko epäillen. Mikä on tuo turakasa? Jalat jäykkinä piti sitten peiliä kiertämän, eikä arvoitus tainnut koskaan ratketa mäyräkoiralle.

Kissatkin ovat vähitellen uskoneet, että hiekkalaatikko on sittenkin oukei, eivätkä pyri kuin harvakseltaan työntämään nenää oven rakoon. Tästä johtuikin mieleen eräs vähän lämpimämpi päivä vuonna jotain, kun olimme melkoisen kyllästyneitä seisomaan portsarina ulko-ovella, kissat kun eivät koskaan mene yhtaikaa ulos, vaan vuorotellen pienellä viiveellä. (viive mitataan sekunneissa, ei minuuteissa) Sain sitten päähäni, että lasketaanpas huvin vuoksi (ei kai tätä muuten) että kuinka monta kertaa päivän aikana avaamme oven pelkästään kissojen vuoksi. Kissoja on siis neljä. No, tuloksena oli 54 kertaa. Kun tähän ynnäämme omat ja mäyräkoiran ravaamiset, on tuloksena Saranoiden Suurkuluttaja -lukemat!

Oho, nyt täytyy mennä! Jatkuu taas...

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

No teillä sitten saa oikeasti toimia portsarina:)

Ihana laatta-lattia. Meillä on lähes samanvärinen mutta meillä on sellaisia isoja pitkulaisia laattoja keittö ja eteishalli.

Kissa vai koira vai koira vaiko kissa? Siinäpä pulma teidän eläimille. Jos demokratia voittaa niin kissathan ovat enemmistönä.

Ossi muuten inhoaa itseään peilistä. Tai ainakin se tulee hyvin vaivautuneeksi ja haluaa välittömästi sylistä pois. Muutenhan sitä saisi kanniskella kuin sylivauvaa mutta ei peilin eteen.

Ja kylmyys jatkuu ja hirmuinen tuuli. Ei hyvä juttu laisinkaan :(
Mutta on Ossilla pysynyt töppöset etujaloissa. Toivotaan hiukka lämpimämpiä säitä. Terveisin Ossi ja M-L