lauantai 23. tammikuuta 2010

Sähköä ilmassa


No niin, olisi pitänyt jättää kirjoittamatta edellisen postauksen (vai mikä tämä on?) viimeinen lause. Pakkanenhan siis kiristyi välittömästi ja on pysynyt siitä saakka -25 asteen lukemissa. No, mittään ei oo tapahtunna, paitsi että hymy alkaa kyllä nyt hyytyä tähän kotona turottamiseen.

Mäyräkoiranhan hymyä ei hyydytä mikään, tämä pikku pakkanen on saanut sen harvinaisen aamuvirkuksi, leikki ja riekkuminen alkaa heti aamusta. Kissoja paimennetaan paikasta A paikkaan B ja sieltä edelleen paikkaan C, itse yritin tässä piirileikin keskellä tehdä töitä, sukat vaan pyöri jaloissa. Kissat muuttuvat muutenkin sähköisiksi pakkasella, joskus kissa-koira -leikin jälkeen vastaan saattaa tassutella merkillisen muotoinen otus, karvat sojottavat jokainen eri suuntaan!

Siis itärintamalta ei mitään uutta. Kirjoitankin tähän viimeiseksi lauseeksi: Jos pakkanen alkais pikkuhiljaa lauhtua, ja alle -10 asteen, kiitos!

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Pakkasta se pitelee täällä Porkkalanniemelläkin. Aamulla oli miehen mukaan -27. No nyt ei ole enää kuin -17. Yöllä vaan kiristyy tuonne hirmuisiin pakkaslukemiin.

Meidän Ossia taas ei pakkanen naurata. Tuntuu olevan -15 sen pakkasraja. Eilen kun tultiin miehen vanhemmilta niin hyppäsin postilaatikolta pois (se 600metriä) ja kävelin Ossin kanssa kotiin. Se sitten riittikin lenkiksi. Nyt on kyllä vielä sen verran pakkasta että taidan käydä kaivelemassa herran fleecetöppöset kaapista. Josko ne pysyisivät jalassa. Hieman epäilevästi suhtaudun taas kokeeseen mutta katsotaan olisiko pojalle kehittynyt älliä päähän niin paljon että se hoksaisi ettei jalkoja palele niin paljoa.

Onneksi meillä ei ole kissoja takaa-ajettavana. Olen kyllä hämmästynyt että Ossi suhtautuu aika rauhallisesti kissoihin. Kaikkiin joita se on kohdannut. Vaikka pidän kissoista melkein yhtäpaljon kuin koiristakin niin en edes harkitse niiden ottamista. Sitten kun Ossista joskus aika jättää niin mietin tilannetta uudelleen.

Länsirintamaltakaan ei mitään sen kummempaa. Pakkastenhan on luvattu kiristyvän ensi viikoksi joten entistä kylmempää tiedossa. Koittakaahan kestää siellä "idässä"
päin. Terveisin Ossi ja M-L

Marja-Leena kirjoitti...

Täällä Porkkalanniemellä kylmyys jatkuu. -17 astetta ja ihan kohta pitäisi lähteä päiväkävelylle. Itse muutan itseni pingviiniksi mutta siltikään lenkki ei tule olemaan pitkä. Kaksi fleecetossua löytyi ja ne pysyivät pienen lenkin ajan jalassa. Sitten toinen tippui itsestään. Terveisin Ossi ja M-L