torstai 14. tammikuuta 2010

Lumipesuja


Sudensukuinen on nauttinut tällä viikolla lumesta ja ulkoilusta. Monen viikon pakkaskausi kerrytti energiaa niin, ettei oikein tiedä miten päin ulkona olisi. Lenkkien päätökseksi se on vetänyt rallia sprinttiradalla. Ilo on katsoa, kun koira nauttii!

Sisällä Terapeutti on keksinyt oman leikin. Se makaa sohvalla selällään ja kopittelee tassujensa välissä joko tennispalloa tai lahjaksi saamaansa köysikimppua, vähän niin kuin jonglöörit sirkuksessa. Samalla se komentaa itseään haukahtamalla terävästi. En tiedä, mitä se harjoittelee, Talent-kilpailuun vai, mutta jos se huomaa, että sitä katsotaan, se lopettaa välittömästi. Se on sen ikioma juttu.

Muutenkin se on ollut erityisen iloisella (no harvoinhan mäyristä kai surullisena näkee) tuulella, illatkin Terapeutti on pyhittänyt riekkumiselle ja nerokkaille tempauksille. Siis ei huolta huomisesta ja silleen! Hm hm, toivottavasti pakkaset ei kiristy ihan mahdottomiksi taas.

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Toivotaan, että pakkaset ovat tältä talvelta jo ohi. Pikkuisen hermoja kiristävää tuollainen -15- -20.

Ne ovat aika hupaisia juttuja monasti mitä nuo otukset keksivät. Ossi viskoo luunpalasta ilmaan suullaan tai sitten nahkaluuta ja yrittää sitten kopata sitä takaisin. Pallon on eläinlääkäri kieltänyt :(

Satuttiin huonoon aikaan lenkille kun juuri ennen meitä oli tietämme pitkin käpytellyt kauris tai peura. Ja sitten ihan hillitön ajo fleksissä. Hyvä, että pysyi koira käsissä. Se on ihan käsittämätöntä kuinka voimakas tuollainen kymmenkiloinen pikku bodari oikeasti on. Non nyt sitten väsyttääkin. Terveisiä Kirkkonummelta kuorsaava Ossi ja emäntä.