lauantai 9. tammikuuta 2010

Sprinttirata

Nyt kun on tätä lunta mitä luoda, niin pistin ns. ison luudan heilumaan. Lakaisin katuluudalla sprinttiradan koiratarhaan ja sinne vaan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa osanottaja testaamaan osuutta. Hyvin näytti kelpaavan ennenkuin pakkasherra puraisi varpaista.

Siinä luuta kädessä ja hiki päässä katsastelin lumisen niityn pinta-alaa, joo-o kyllä siihen sellaisen silmukkareitin saa tehtyä. Täytyy jatkaa, mikäli luudan varsi kestää. Ei tuntunut yhtään kylmältä tuo homma. No on meillä kolakin, mutta jotenkin näppärä tuo luuta!

4 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Meilläkin on tehty "ratoja" pihalle ja sitten piilotettu namuja reitin varrelle. Mukavaa ulkoilukelejä (nyt kun sääkin vähän lauhtuu!).

Marja-Leena kirjoitti...

Säätieteilijä joo onneksi lupasi koko Suomeen lauhtuvaa. Meilläkin on vielä tooosi kylmää. Eilen sain sulatella mun 4 vuotta vanhan auton virtalukkoa hiustenkuivaajalla kun ei avain kääntynyt milliäkään. Kaikkea blondit keksivätkin:) Starttasihan se auto sitten sulattelun jälkeen.

Ossi ei halua ulos. Siinä ei auta mitkään temput. Sata metriä on maksimi mitä se suostuu tuolla pakkasessa kävelemään. Ei puhettakaan juoksusta:( Vaan onhan koiran ulos päästävä asioilleen. On sillä fleecekin mutta sitä EI pueta päälle. Siis Ossin mielestä. Pitäisi löytää joku sellainen helposti puettava - vähän niinkuin hevosen loimi. Eihän se Ossi pure mua mutta on se niin hankala "pukea" että mieluummin jättää sen fleecen pois. Ja taas olisi mentävä muutamaksi minuutiksi ulos. Terveisin Ossi ja emäntä.

Arttu kirjoitti...

Artullakin on oma lapioitu rata pihalla, ja se on palvellut koiraa (ja emäntää!) paukkupakkasilla, kun aamu- ja iltapissat hoidetaan päästämällä koira ulko-ovesta, josta se menee mieluummin noille pikku poluille kuin umpihankeen. Ja oven pieleen jalan nostaminen on ankarasti kielletty...
Kiva kun löysimme taas uuden mäykkyblogin, jäämme seuraamaan:)

Sohvi kirjoitti...

No hei uudet ja vanhat kommentaattorit! Isäntä olikin sitten tietämättäni jatkanut sprinttiradan loppuun, on nyt sitten parikin kurvia, mitä mäyräkoiran pakkasella kantata. Ja tämä kaikki lumilapiolla, meillä on näköjään sellainenkin...!

Missasin tänään kaikki säätiedotukset, mutta heti kun lauhtuu, täytyy järjestää aikaa pitkälle mäyräkoiralenkille!