lauantai 31. lokakuuta 2009

Hei vaan lokakuu...




Ehdittiin vielä nauttimaan lokakuun viimeisen päivän viimeisistä auringonsäteistä. Oli kyllä aika kaunista, ja takaisin tullessa piti vielä tuoda hellapuita kotiin...karahka on kevyimmästä päästä, joskus Terapeutti on raahannut kaksi kertaa itsensä pituisia keppejä kotiin, niin että ei ole mahtunut ovista sisään. Niin, kepakot täytyy tuoda sisälle saakka, ja oikeasti ne menevätkin hellapuiksi, niin että ei mikään lämpöhukkakoira tuo meidän mäyris!

3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kaunis kävelytie. Ihan samanlaisia kuin meidän maisemat täällä Kirkkonummella Porkkalanniemellä.

Ossi on onneksi luopunut keppien raahaamisesta. Lieneekö vähän laiskistunut kun vanhentunut? Aikoinaan kanssa piti olla ihan jättikeppejä. Parimetrisiä ja sellaisia joista jostakin kohtaa sai otteen.

Mukavaa marraskuun alkua Kirkkonummelta toivoo edelleen horroksessa oleva Ossi (pitkä lenkki mieheni kanssa) ja M-L

Marja-Leena kirjoitti...

Vähän valitusta Kirkkonummelta:

Kävimme Ossin kanssa eilen eläinlääkärissä ja sillä oli se vaiva jonka tiesinkin: Tassujen antura välitulehdus. Ossilla ollut vastaava kerran aikaisemmin kolme vuotta sitten. Voi voi. Nyt sitten kolme viikkoa antibioottia, ainakin 10 päivää kauluria ja tassuihin jotain antibioottikylpyä Pyodermia jonka haen huomenna. Kauluri joutuu kyllä kovaan käsittelyyn. Saa nähdä saako tuo ovela koira sen rikki.. Potilaalta ja sen emännältä terveisiä. M-L

Sohvi kirjoitti...

Mites yhteistyö potilaan kanssa on sujunut? utelee Sohvi parin päivän viiveellä. Kuullostaa tosi ilkeältä vaivalta!