lauantai 24. lokakuuta 2009

Puutarhajyrsin




Mäyräkoiran muuntuminen myyräkoiraksi tapahtuu nanosekunnissa. Mäyräkoiraterapeuttimme yllätykseksi myyrät olivat tehneet kekojaan hänen ikiomaan juoksutarhaansa, ja ne kaikki kaksikymmentä piti tietysti penkoa ylösalaisin. Myyriä ei löytynyt, mutta kyllä mäyräkoirasta löytyy puutarhajyrsimen ja oksasilppurin ilmiselvä risteytys.

Kun Terapeutin puuhapäivä huipentui vielä lenkkiin Jälkikasvun kanssa, niin kyllä päiväunet maittoivat kotisohvalla, varsinkin kun sitä ei tarvinnut jakaa kenenkään kanssa!

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Ossikin on kunnostautunut myyräkoirana - ja useampaan kertaan vielä. Tosin se on myöskin napannut pari linnunpoikasta ja oravan. No niitä oravia säksättelee tässä meidän talon ympärilla ihan riittämiin joten ei se yhden oravan vähentyminen minua nyt niin surettanut.

Hauska kuopsuttelukuva. Kyllä tuolta pitäisi sitten jostain myyräkin löytyä. Tosin meidän tontilla pelloilla tuollaiset myyränkeot ovat kuulemma vesimyyrän tekosia ja se on kyllä inhan näköinen otus kun se on niin valtaisan kokoinen. Melkein kuin oikea rotta (joita ei tosin täällä ole)

Mukavaa tulevaa syysviikkoa toivottelevat Ossi ja Marja-Leena