perjantai 16. lokakuuta 2009

Repaleinen lokakuu

Tälläistä täällä tänään. Mäyräkoiraterapeuttimme lähtee kyllä ulos säällä kuin säällä, läpsyttelisi rapakoidenkin läpi, jos laskisi. Muuten viikko on vierähtänyt ihmisillä tiiviissä työnteossa, blogin kirjoittelu on sitten sitä ei-ihan-jokapäiväistä hupia, irtiotto työkuvioista!

Tänään Isäntä yllätti: oli tilannut Terapeutti-aiheisia postimerkkejä ja ne saapuivat tänään. Että olivat hienoja! En tiedä, mihin raaskin ne käyttää...ei ainakaan EI-kuoriin. Täytyy varmaan ilahduttaa koirakavereita kortilla, että tiedoksi vaan, tulossa on viimeistään jouluna!

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Saako mäyräkoira-aiheisia merkkejä ihan postista vai mäyräkoirakerhosta (vai onko se nyt liitto?).

Minun mäyrisostokset ovat enemmän aina sellaisia ex-tempore ostoksia. Nytkin ostin aivan ihanan mäyräkoira pehmolelun kesämatkaltamme Amsterdamista. Tosin Ossi pölli sen hetkeksi mutta ei onneksi kerinnyt tekemään sille lelulle ruumiinavausta. Nyt se koristelelu on yhden korkean hyllystön päällä josta se ylpeänä katselee yläkerran aulaamme.

Meillä Kirkkonummella on vielä kuivaa ja kohta pitäisikin yrittää saada tuo karvanakki päiväkävelylle. Tosin sitä ennen käyn kaupassa (meiltä kauppaan 13 km). Sitten lenkille jos Ossi suostuu.. Sillä on välillä semmoinen uhmakas ote ja se ei välttämättä oikeasti halua kävellä. Silloin on vain annettava periksi. Jos on kuivaa niin yleensä tuo kävelee mielellään monta kilometriä. Terveisiä Porkkalan niemeltä M-L ja Ossi

Sohvi kirjoitti...

Ihan Itellan sivuilta ja omista valokuvista voi postimerkkejä teettää.