perjantai 9. lokakuuta 2009

Terapeutti Turakainen


Kun nyt läksin näistä karvanlaaduista puhumaan, niin näytetäänpä malliksi millainen Terapeutti oli silloin kun sen saimme. Kuva ei ole kovin hyvä, mutta ehkä siitä jotain viitteitä saa, mitä tuleman pitää. Terapeuttihan oli ainoa varaamaton pentu, kun sitä taas "vain katsomaan" läksimme. Niin, en enää edes muista, mitä mielessäni liikkui, kun kohtasin tämän karvaisen palleron, niin hämmästynyt olin, sillähän oli karvaa enemmän kuin muilla pennuilla yhteensä!

No niinhän siinä sitten kävi (varmaan aika yleistä), että "vain katsominen" ei jäänyt siihen, vaan pentu muutti meille parin viikon odottelun jälkeen. Täytyy sanoa, että Terapeutin turkin pitäminen edes suht koht siistissä kunnossa vaatii kyllä jossain vaiheessa ammattilaisen käsittelyn. Nyt sain sen nypittyä talvea varten, mutta Turakainenhan siitä tulee talven aikana. Jos jollain on kokemuksia näin runsaskarvaisen mäykyn trimmaamisesta, niin otan kokemuksia vastaan. Luulen, että tässä tapauksessa koira ajeltaisiin koneella, onko se hyvä vai huono homma, en tiedä.

Mutta ei ole koiraa karvoihin katsominen, kaikki mäyräkoiramme ovat olleet juuri niin mäyräkoiria kuin ollaan odotettukin. Elämä ei ole tylsää, ja Terapeutin tehtävänä onkin juoksuttaa meitä jokaista ulkona niin hyvällä kuin huonolla ilmalla ja harvoin sitä kauaa huonolla tuulella on, kun katsoo tätä innokasta ja kysyväkatseista karvakasaa nyhtämässä ihmistä villasukasta ovelle ja ulos!

Ei kommentteja: