sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Viimeistä viedään?



Näin ne kuluvat syksyn viimeisimmät aurinkoiset päivät lumipyryjä odotellessa. Kuvissa myös mäyräkoira!

4 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Pääsit heti "Turakaisesi" kanssa suosikkeihini. Kiva seurata toisen mäykkyperheen eloa. Meillä on 6-vuotias mäyräkoiraherra Ossi joka on valitettavasti niin riistaverinen että on jo useamman vuoden joutunut tinkimään vapaudestaan. Irti se ei ole päässyt kuin täysin vahingossa. Täällä meillä Porkkalan niemellä kun löytyy tyota juoksevaa riistaa...... Miedän Ossi on kyllä karkeakarvainen mutta pitkäksi sen turkki ei venähdä ja partakin on jäänyt vähän vähäiseksi. No helpottaa trimmausta. Minä ihan itse nypin.. Terveisin Marja-Leena

Sohvi kirjoitti...

Olen yrittänyt tumpeloida tämän koneen kanssa, täähän on itepäisempi kuin mäyrikset! Taitaa tulla itseltäni nyt monta kommenttia, mut ei se mitään, terveisiä joka tapauksessa Marja-Liisalle ja Ossille, oli kiva kuulla teistä!

Viimesimmissä kuvissa on sen verran hämäystä, että Terapeutilla laahaa hihna perässä, kun kameran kanssa lenkillä vaellettiin. Koiruus olikin ihmeen haaveellisella tuulella, johtuu varmaan tuosta juoksusta.

Almalla oli samankaltainen turkki kuin Ossilla, tämän Terapeutin turkin olen ottanut haasteena vastaan, katotaan kuin käy. Tarkeneepahan niissä tulevissa nietoksissa!

Sohvi kirjoitti...

Niin, ja sehän oli tietysti Marja-Leena, terveisiä edelleen!

Marja-Leena kirjoitti...

Päivittelehän usein blogiasi. Katselin tuossa vähän Ossin turkin pituutta ja karvat ovat yllättävän pitkiä mutta ne ovat oikeasti niin jotensakin karkeita että muistuttavat vähän vanhanaikaista mattoharjaa.

Hauska lukea toisten mäykkyjen "koiruuksista"

Terveisiä Terapeutille toivovat M-L ja Ossi Kirkkonummelta!